Eddig rosszul borotváltad a lábadat

Ha azt hitted, ezt csak jól lehet csinálni, akkor sajnos tévedtél. Csekkold le, mi a helyes módszer!

Eddig rosszul borotváltad a lábadat

Tuti, hogy a legtöbb nőhöz hasonlóan te is a hátad közepére kívánod a szőrtelenítést, borotválkozást, hiszen nem éppen kellemes feladat. Ha tehetnéd, talán végleg leállnál vele… És akkor mondunk még rosszabbat: szinte biztos, hogy eddig teljesen rosszul csináltad!

A csajok többsége a zuhany alatt oldja meg a dolgot, hiszen a tusfürdőben úszva úgy tűnik, sokkal könnyebben siklik a penge és szebb munkát végez. Egy bőrápolási szakértő, Dr. Anita Sturnham azonban elárulta egy amerikai lapnak, ennél nagyobbat nem is hibázhatnál!

A doktornő szerint a borotválkozásnak alapvetően bőrhámlasztó hatása van, ezért fontos, hogy olyan terméket használj, amit erre találtak ki. A sampon, szappan vagy balzsam nem jó, ezek könnyen irritációt okozhatnak, ráadásul kicsorbíthatják a borotva pengéjét, így hamarabb kell majd újat venned. Arról nem beszélve, hogy az előbb említett beauty cuccok bevonatot képeznek a szőrszálakon, amik miatt vastagabbá válnak, vagyis nehezebb szépen eltávolítani őket.

Szóval összességében jobban teszed, ha rászánsz egy kis plusz pénzt a dologra, és beszerzel magadnak valamilyen borotvahabot vagy borotvakrémet. Hidd el, megéri, mert sokkal jobb lesz az eredmény, mint eddig!

Még több

Szépség