2018.10.21.@ 07.10

4 jel, hogy össze kell költöznöd a pasiddal

Ha úgy érzed, itt az idő az összebútorozáshoz, de még mindig bizonytalan vagy, ezek a jelek segíthetnek a döntésben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 jel, hogy össze kell költöznöd a pasiddal

 

Minden klappol ahhoz, hogy szerelmeddel megtegyétek a következő lépést kapcsolatotokban. Mégis ott motoszkál benned a kérdés, hogy talán túl elhamarkodott lépés lesz, vagy attól félsz, hogy visszautasítja az ötletet? Ne agyald túl a dolgot, ha ez a négy pont igaz rátok, akkor készítheted is a dobozokat!

A jó kommunikáció alap!

David Bennett, aki a társas kapcsolatok szakértője, azt mondja, hogy a legfontosabb dolog, amiről meg kell bizonyosodni összeköltözés előtt, az a jól működő kommunikáció. “Amikor összeköltözöl valakivel, nem teheted meg, hogy ignorálod, ha épp összevesztetek, vagy amikor valamelyikőtöknek rossz kedve van. Ha képesek vagytok megosztani egymással a negatívumokat is és jól kezelitek őket, akkor van értelme gondolkodni az együttélésen.”

Kettőtöké a felelősség

Legyen szó egy kiégett villanykörtéről vagy arról, hogy elfogyott a mosószer, onnantól kezdve, hogy összeköltöztök, ez mindkettőtök felelőssége lesz. Készen álltok arra, hogy ezeket közösen oldjátok meg? “Rezsit fizetni, hétköznapi használati tárgyakat vagy élelmiszert venni – ezeket két ember csinálja, amikor egy lakásban élnek. Ha mindketten képesek vagytok ezt elfogadni, belevághattok!” – magyarázza Bennett.

Közös jövő

Sokat beszélgettetek arról, ki, milyen jövőt képzel el? Ha 10-ből legalább 8 dologban teljesen egyet értetek, kezdhetsz csomagolni! “Ha azonos, vagy legalábbis nagy részben ugyanaz a jövőképetek – közös ház, család, stb. – nem érdemes sokat várni az összebútorozással.” – mondja Margaux Cassuto, párkapcsolati szakértő.

Kell egy kis énidő

Mindenkinek szüksége van néha egy kis egyedüllétre. Lehet az egy óra olvasás a kádban, vagy egy kis videójátékozás, bármi ilyesmi, amit magatokban szerettek csinálni. Ha ezt elfogadjátok egymásban, és tisztelitek a másikat annyira, hogy meg is adjátok neki a lehetőséget rá, még akkor is ha egy légtérben vagytok, akkor nem lesz gond!

Címkék: jövő kapcsolat kompromisszum összeköltözés szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség