Nagyon cuki dolgot tett Harry herceg!

Azt gondoltad, ezt a tündérmesét már nem lehet fokozni? Akkor nézd meg Harry milyen kedves gesztust tett Meghan felé!

Nagyon cuki dolgot tett Harry herceg!

A royalok élete tele van izgalommal, egyik esküvő követi a másikat, és szinte percről percre növekedik a család! Csak az elmúlt két hétben jött két baba hír, az egyik, hogy megszületett Pippa Middleton gyermeke, a másik pedig Meghan hercegné terhessége volt. Úgy tűnik a királyi család boldogabb már nem is lehetne, és ezt még olyan incidensek sem ronthatják el, mint Meg nővérének váratlan látogatása.

A mesébe illő jelenet

Harry és Meghan mostanában folyton úton vannak, ellátogattak például Ausztráliába is. Bondi beach-en egy nagyon különleges eseményen vettek részt: a tengerparton, a homokban ülve beszélgettek egy helyi szörfös közösséggel, akik a mentális egészség fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet. A királyi pár elképesztően cuki volt, ahogy ültek egymás mellett, mezítlábasan a homokban, virágkoszorú függött a nyakukban, és egyszerűen sugároztak a boldogságtól. Talán te is egyet értesz vele, hogy nehéz ma náluk szerelmesebb párt találni, igaz? A lényeg azonban csak most jön, úgyhogy még ne olvadj el teljesen!

Mikor vége lett az eseménynek, a házaspár indulni készült, mikor Harry készségesen megfogta Meghan magastalpú cipőjét, és segített várandós feleségének felhúzni azt! Akárcsak a hamupipőke meséjében! Hát kell ennél odaadóbb férj? Ennél már csak akkor fogsz jobban elérzékenyülni, mikor megszületik a pici, hiszen Harry tuti szuper apuka lesz! Te is várod már a családi fotóikat, igaz?

Kép: US Getty images

Még több

Szépség