2018.10.21.@ 12.10

Szuper filmek vasárnap estére

Kibuliztad magad a hétvégére? Tarts ma egy pihizős, mozizós estét, otthon egyedül, vagy a barátnőiddel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szuper filmek vasárnap estére

Anyád napja, RTL Klub 21:10

Kevin megtalálja álmai asszonyát, Charlie-t, akivel élete hátra levő részét szeretné leélni. Azonban a férfi édesanyja ezt egészen máshogy képzeli, úgy érzi, ha a fia megházasodik, akkor elveszti őt. Éppen ezért mindent megtesz, hogy ezt megakadályozza. Csak azzal nem számolt, hogy Charlie nem az a típus, aki csak úgy hagyja magát eltávolítani! Elkezdődik tehát a harc a két nő között. Vajon ki nyeri meg a csatát? Este 9-kor kiderül!

Star Wars: Egy új remény, Viasat3, 21:00

Ha egy kis sci-fi-re vágynál vasárnap este, akkor kapcsolj 9-kor a Viasatra, mert egy régi nagy kedvenced játszák! Ebben a részben Leia fogságba esik, és egy hologram segítségével próbál jelezni Obi vannak, az idős Jedinek, aki útra is kel, hogy megkeresse a bajba jutott hercegnőt. Elkíséri az úton Luke Skywalker, és csatlakozik hozzájuk Han Solo Chewbaccával! Itt kezdődnek a kalandok!

Neveletlen hercegnő, RTL II, 20:00

Egy szép napon kiderül, hogy Mia apai nagyanyja Genovia királynője, most pedig eljött unokájáért, hogy magával vigye, és hercegnőt faragjon belőle. Ez elsőre jó mókának tűnhet, ám valójában rengeteg munkát igényel. Mia élete teljesen felborul! Kiderül, tud-e alkalmazkodni a teljesen új helyzethez, és igazi hercegnő válik-e belőle, vagy inkább marad Amerikában, a megszokott életében.

Az ördög Pradát visel, SuperTV2, 21:00

Andy Sachs friss diplomás újságíró, aki egy nagy nevű magazinnál szeretne dolgozni, ám azt nem is sejti, hogy ez mivel jár. Bár abszolút nem illik bele a képbe, a szigorú főszerkesztő mégis úgy gondolja, ad neki egy esélyt. Andynek rengeteget kell tanulnia, és teljes stílusváltáson kell átesnie, hogy képviselni tudja az újságot. Képes erre a munkájáért? Nézd meg a szuper izgalmas filmet este a SuperTV2-n!

Címkék: az ördög pradát visel film filmajánló star wars tv

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség