Így emeld mesterfokra a csók-tudásod

Ha megfogadod az alábbi vérpezsdítő tanácsokat, a franciázás istennője leszel!

Így emeld mesterfokra a csók-tudásod

Talán nem is gondolnád, de elegendő néhány egyszerű dolog ahhoz, hogy egy olyan, magasabb szintre léphess a csókolózásban, amilyenről eddig álmodni sem mertél! Jaqueline Moreno, viselkedéselemző most elárulja, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a csókjaidból! Ha szeretnéd meglepni a pasidat egy fergeteges nyelvezéssel, feltétlenül olvass tovább!

Ne csak a szád mozogjon, a tested is!

Nem elég, ha csak odanyomod az ajkaidat a partnered szájához, miközben csókolóztok. Jelezd a tested minden porcikájával, mennyire szereted, amikor ilyen intim helyzetben vagytok. Itt nem feltétlenül arról van szó, hogy nyomd oda a csipődet a pasihoz – elég, ha összekulcsolod a kezedet a tarkóján, simogatod az arcát vagy a fülcimpáját és máris a mennybe repítheted! “A tapintásaiddal méginkább érezheted a másikat.” – mondja a szakértő.

Ügyelj a szád egészségére!

Ha tudod, hogy hamarosan találkozol a pasiddal, ügyelj rá, hogy ne egyél és igyál olyanokat, amik túl fűszeresek lehetnek, esetleg furcsa szagúak – mint a sajt vagy a hagymafélék, esetleg a tejtermékek. Ha van rá lehetőséged, akkor pedig feltétlenül moss fogat vagy használj szájvizet, mielőtt elindulsz a randira.

Kezdd lassan, majd folytasd intenzíven

“Ne támadd le azonnal a partneredet – és a nyelvét. Szépen lassan, először a nyelved hegyével érintsd meg az övét, kezdd apró puszikkal és csak ezután válts hevesebb nyelvhasználatra” – javasolja a szakember. Itt is igaz a mondás, hogy lassan járj, tovább érsz!

Ügyelj a fogaitokra

A hangsúly mindig a nyelveiteken és a szátokon legyen, vagyis ügyelj rá, hogy ne nagyon vonódjanak be a fogaitok is. Az összekoccanásuk sokszor kellemetlen, sőt fájdalmas is lehet és hamar megölheti a romantikus légkört.

Jó éjt pusziból szerelmes csók

Amikor elköszöntök egymástól az utcán egy romantikus találkozó után vagy már az ágyban fekve készültök lefeküdni, adj neki egy jó éjt puszit – de ez ne csak egy szimpla cuppanós legyen! Egy apró puszi az ajkaira, majd egy nagyon lassú, finom csók és a végén előfordulhat, hogy semmi nem lesz abból az alvásból.

Ne csak az ajkakra koncentrálj

A viselkedéselemző szerint: “Puszilgasd a nyakát, csókolgasd a füleit, a vállát, aztán térj vissza a szájára és aztán kezd újra elölről. Nagyon be fog indulni tőle!” Attól függően, hogy szeretnéd-e forró hangulatban folytatni az estét, legyél tüzes vagy épp csak kedveskedő a pasiddal.

Csináljátok változatos helyeken

Csókolózzatok a zuhany alatt, az esőben, egy kapualjban vagy egy film romantikus jelenete közben. Legyenek spontán, hirtelen kialakuló csókcsatáitok – ez garantálja, hogy még egy jódarabig nem alszik ki a köztetek pattogó tűz!

Még több

Szépség