2018.10.24.@ 07.10

Csalódást okozott rajongóinak Kim Kardashian?

A sztárcsaj olyat mondott egy interjúban, amire senki nem számított. Olvass tovább, hogy megtudd, miről van szó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csalódást okozott rajongóinak Kim Kardashian?

A Kardashian-Jenner család olyan sikeres és szorgalmas csajokból áll, akiktől nem áll messze a kemény munka. Pont ezért sok rajongó most egy kicsit csalódott Kimben, mert olyat mondott egy interjúban, amit nem várt volna tőle senki.

„Úgy gondolom, ha egy olyan férfival vagy, mint Kanye, meg kell tanulnod, hogyan legyél kevésbé független. Mindig is nagyon független voltam, és sokat dolgoztam, de ha az ember egyszer egy olyan férfihez megy férjhez, akinek karrierje van, és ott vannak a gyerekek is, akkor a függetlenséget … el kell engedned. Ezt megtanultam, amióta Kanye-vel vagyok”– mondta Kim az amerikai The Alec Baldwin Show-ban.

Fura ezeket a szavakat egy olyan nő szájából hallani, aki nemrég még a Forbes magazin címlapján szerepelt, amikor nagy sikert ért el szuper mobil játékával (Kim Kardashian: Hollywood). Nem mellesleg tavaly a legjobban kereső celebek listájának élén is szerepelt. Persze az, amit most nyilatkozott, egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem dolgozott meg a pénzéért. De azért nem a legjobb dolog egy ilyen sikeres csajszitól azt hallani, hogy el kell engednie a függetlenségét.

Az igaz, hogy ha megházasodsz és gyerekeid születnek, akkor ők kerülnek az életed középpontjába. Háttérbe szorul egy kicsit a karrier és a saját magaddal is kevesebbet foglalkozol, hiszen a családod lesz a legfontosabb. És mint látható, a celebeknél sincs ez másképp! Abból viszont, ahogy Kim a közösségi médiában jelen van, egyáltalán nem következtetnél arra, hogy valami megváltozott volna, nem igaz? Nem ez az egyetlen, amit a sztárcsaj bevallott férjéről. Azt is elmondta, hogy Kanye megtanította arra, hogyan legyen valódi privát élete. A férjfe ugyanis nem szereti minden percét a nagyközönség előtt tölteni.

Címkék: család csalódás függetlenség gyerekek házasság kanye west kim kardashian rajongók

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség