2018.10.24.@ 11.10

Három jel, hogy elmúlt köztetek a szerelem

Ugye, a szerelem érzése számodra is egyedülálló? Viszont azt már nehezebben tudod eldönteni, hogy vajon végleg elmúlt-e. Tudd meg, mik a biztos jelei annak, hogy ideje továbblépni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Három jel, hogy elmúlt köztetek a szerelem

Furának tűnhet, de a tested sokkal hamarabb jelez, ha már elmúlt az a bizonyos érzelem a pasid iránt. Először depisnek és érthetetlenül szomorúnak érzed magad, amit persze ráfogsz az időjárásra vagy arra, hogy sok volt a meló. Aztán ez a levertség egy idő után kihat a fizikai állapotodra is. „A testünk okos” – mondja Dr. Kate Balestrieri, pszichológus az amerikai Bustle nevű lapnak. A szakértő szerint „sokkal hamarabb vannak fizikai jelei az érzelmeinknek, még azelőtt, mielőtt tudatosíthatnánk, hogyan is érezzük magunkat.”

Ezért nagyon fontos, hogy figyelj a tested jelzéseire, főleg ha a párkapcsolatod a tét. A következőben három olyan jelről olvashatsz, ami a szakértő szerint arra utal, hogy már nem vagy szerelmes.

1. Szorongás

Ha eszedbe jut, hogy hazaérve a pasid fogad és az egész estét vele kell töltened, és emiatt szorongani kezdesz, akkor ez már biztos nem jelent jót! És ezt ne csak szó szerint értsd! Ha hazafelé gyomorideged lesz vagy elkezd fájni a fejed, vagy ha nem tudsz a pasid mellett kikapcsolni, akkor ez már biztos jel arra, hogy oda a románc.

2. Elhúzódás

Amikor már azt veszed magadon észre, hogy kibújsz az intim pillanatok alól, nem esik jól a pasidtól az ölelés és az érintés, akkor megváltoztak az érzéseid. Ez teljesen logikus, ugye? A kapcsolatod elején tuti te is mindig arra vágytál, hogy állandóan a barátoddal lehess és fülig ért a szád, ha megölelt. Ha ez teljesen az ellenkezőjére fordult, akkor biztosan nem vonzódsz már hozzá.

3. Alvási gondok

Ha nemrég még ellenállatatlan vágyat éreztél a pasid iránt és alig vártad, hogy ágyba bújjatok, most viszont inkább próbálsz kibújni az ilyen alkalmak alól, akkor sajnos ez egy biztos jele annak, hogy részedről vége. Ezek a gondolatok gyakran alvási problémákkal járnak együtt.

Címkék: érzelmek párkapcsolat szakítás szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?