Meghan hercegné az egész világ előtt hazudott?

Samantha Markle már többször is próbálta lejáratni a testvérét. Most a hercegné egyik beszédéről állítja, hogy hazugság az egész!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan hercegné az egész világ előtt hazudott?

Pár napja Meghan Fidzsin tartott beszédet arról, hogy mennyire fontos a világon mindenhol a lányok taníttatása. Hozzátette, hogy az egyetemi tanulmányi költségeit saját maga fizette. Ezelőtt viszont többen is azt pletykálták, hogy Meghannak édesapja segített, hogy el tudja végezni a sulit.

„Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy mekkora kihívást jelent elérni ezt az iskolázottsági szintet sok ember számára, magamat is beleértve”– mondta a hercegné, majd hozzátette: „Az ösztöndíjakon, különböző pénzügyi segélyeken és munkákon keresztül szereztem a bevételeimet, amiket a tanulmányaim finanszírozására fordítottam, hogy egyetemre tudjak járni. Minden erőfeszítést megért.

Milyen jól hangzik, nem igaz? Meghan féltestvére, Samantha Markle szerint egyáltalán nem. A testvér Twitterren megosztott posztjában azt állítja, hogy mindent az édesapjuk fizetett, és az egész beszéd egy hazugság. „Be kell fejeznie az igazság leplezését, a trolloknak észhez kell térniük”– írja Samantha.

Bár a testvér elismerte, hogy Meghan dolgozott, de szerinte a megkeresett pénzét más dolgokra költötte el. Tavaly a hercegné másik féltestvére, Thomas Markle Jr. arról nyilatkozott, hogy az apjuk megnyerte a lottót és így Megnek is lehetősége volt egyetemre járni a pénzből.

Samantha most ezt is tagadta a tweetjében, de továbbra is állítja, hogy az egész mögött apjuk áll: „Nem nyerte meg a lottót, ez csak egy fura megfogalmazás volt, de 70 órát dolgozott egy héten az ABC-nek és fizette az iskoláztatást.”

Címkék: botrány egyetem fizetés hazugság meghan hercegné meghan markle samantha markle tanulmányok thomas markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.