2018.10.29.@ 13.10

Kaley Cuoco reagált a terhességéről szóló pletykákra

Hihetetlen, hogy mit mondott a színésznő, akiről napok óta azt beszélik, hogy babát vár.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kaley Cuoco reagált a terhességéről szóló pletykákra

Kaley Cuoco, az Agymenők színésznője idén júniusban ment hozzá szerelméhez, Karl Cookhoz. Nyilván az esküvő után mindenki azt várja, hogy jöjjön a baba is, vagyis egyértelmű, hogy Kaley nyár óta napi szinten kapja az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

A színésznő most a Los Angeles-i InStyle Awardson mutatta meg magát, méghozzá egy olyan ruhában, ami miatt többen is arra kezdtek gyanakodni, hogy Kaley babát vár. Ruhája a hasrészénél ugyanis kicsit bővebb volt, és mintha egy kis pocakot is lehetne ott látni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaley Cuoco (@normancook) on Oct 23, 2018 at 8:43am PDT

Fotója alatt azonnal elkezdtek találgatni a kommentelők, amire a színésznő később Instagram-sztorijban reagált: „Kiposztoltam egy fotót a nővéremről és magamról, és sokak szerint terhesnek tűnök. De most komolyan, odasétálnál valaha is valakihez az utcán, vagy bármilyen eseményen, és megkérdeznéd tőle, hogy “terhes vagy?”

Ez az egész egyszerűen röhejes, és megdöbbentő, hogy emberek ezt így megkérdezik” –  utalt a színésznő egyértelműen arra, hogy bunkóság és tiszteletlenség ilyen kérdéseket feltenni akár kommentek között is. Majd idegesen hozzátette: „Nem vagyok terhes. Komolyan, kuss legyen!”

Nyilván durvának tűnhet a színésznő kifakadása, de valójában érthető is, hisz tényleg kellemetlen lehet, ha az embernek egy perc nyugta sincsen az ilyen kérdések miatt. Pláne, mert ez tényleg totálisan magánügy, és ha valóban babát vár majd, azt úgyis megosztja majd mindenkivel, ha szeretné.

Címkék: babavárás kaley couco kapcsolat karl cook szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség