Sokkoló titok derült ki Diana és Károly esküvőjéről

Olyan titokról hullt le a lepel, amire biztos nem számítottál!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sokkoló titok derült ki Diana és Károly esküvőjéről

Sok mindent olvashattál már Károly herceg és Diana hercegnő házasságáról, de egy, a Szigetországban frissen megjelent önéletrajzi könyvből most azt derült ki, hogy Károly herceg még csak nem is akarta feleségül venni a tragikus hirtelenséggel elhunyt hercegnőt.

„Charles At Seventy: Thoughts, Hopes and Dreams”, azaz „Charles 70 éves: gondolatok, remények és álmok” címmel jelent meg Robert Jobson új könyve, ami egy 18 hónapos beszélgetést foglal össze. Jobson utazások alkalmával gyűjtötte be az információkat, hol a királyi család személyzetétől, hol pedig magától Károlytól.

Korábban már kiderült, hogy Diana meggondolta magát az esküvő előtt, de az új könyvben azt írják, hogy a herceg sem volt olyan biztos a dolgában. Érdekesség, hogy mindössze 12-szer találkoztak a királyi menyegző előtt, Károly herceg pedig csak azért nem fújta le az egész Egyesült Királyságot megmozgató eseményt, mert saját elmondása szerint, mindez „katasztrofális lett volna”.

Az író úgy fogalmaz könyvében, hogy Károly herceg könnyek között mesélt a baráti társaságának arról, hogy 1981-ben kétségbeesett módon szeretett volna kiszabadulni az egész hercehurcából, ugyanis rettenetesnek ítélte meg az esküvő utáni kilátásokat. Ennek ellenére az eseményt megtartották, de mind a mai napig úgy gondol rá, mint egy sajnálatos hibára. 

Később, 1996-ban kapcsolatuk hivatalosan is zátonyra futott, előbb a válási papírok benyújtása miatt, majd Diana ezt követő, halálos autóbalesete után.

Címkék: diana hercegnő érdekesség házasság károly herceg titok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.