6 jel, hogy a pasid túlzottan ragaszkodik a szüleihez

Volt már olyan kapcsolatod, amiben a pasid furán viselkedett a szüleivel? Csekkold a listánkat, hogy legközelebb azonnal észrevedd, hogy túlzott ragaszkodásól van szó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 jel, hogy a pasid túlzottan ragaszkodik a szüleihez

Függetlenség

Egy felnőtt ember életében az egyik legfontosabb dolog a függetlenség. Épp ezért intő jel lehet, ha azt látod, hogy a pasid még mindig nem tudott elszakadni a szüleitől. Ez sajnos ahhoz is vezethet, hogy mindig azt fogod érezni, hogy te csak a második legfontosabb vagy utánuk.

via GIPHY

Ők az elsők

Ha a párod a fontos dolgokat előbb beszéli meg a szüleivel, mint veled, akkor valami nagyon nincs rendben. Természetes, hogy ilyenkor azt érzed, hogy nem vagy olyan fontos számára, vagy hogy nem bízik meg benned annyira, amennyire kellene.

via GIPHY

Övék a döntés

Az előzőből egyenesen következhet az is, hogy a nagyobb döntéseket nem a pasid, hanem a szülei teszik meg helyette. Ha valakinek ennyire befolyásolni lehet az életét, azzal valami nagyon nem stimmel, így a kapcsolat sem lesz valami fényes.

via GIPHY

Gondoskodás

Szép dolog, ha valaki figyel a szüleire és gondoskodik róluk. De ha nem igénylik, és ennek ellenére is folyton a nyakukon lóg a pasid és mindent megcsinál nekik, még azt is, amit nem kéne, vedd észre a kongó vészharangokat, mert itt soha nem leszel az első helyen.

via GIPHY

Mindent az szülőkért

Úgy látod, hogy a pasid mindent azért tesz, hogy kicsikarjon egy kis elismerést a szüleitől? Ebben az esetben, hálistennek a ti kapcsolatotokkal nincs gond, viszont az övékkel annál inkább, amin egy jó terápiával lehet segíteni.

via GIPHY

Állandó veszekedés

A túlzott ragaszkodás ellentéte, de ez sem túl egészséges. Pláne ha sokszor úgy érzed, hogy olyan vagy a pasid és szülei között, mint egy labda, aki egyáltalán nem találja a helyét. Hidd el, nem a te dolgod megoldani az ő problémájukat.

via GIPHY

Címkék: gond párkapcsolat pasi probléma ragaszkodás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.