Gyönyörű szempillákat akart, borzalmas lett az eredmény

Akár a Halloweeni partikon vetnél be egy extra sor műszempillát vagy csak néhány szállal turbóznád fel a természetes hatásért, olvasd el a cikket, hogy ne kerülhess hatalmas bajba!

Gyönyörű szempillákat akart, borzalmas lett az eredmény

Tuti te is már elgondolkodtál rajta, hogy a francba a mindennapos spirálozással és inkább néhány tinccsel oldod meg a szempilladúsítást, igaz? Oké, egy csomó esetben gyönyörű lesz a végeredmény, sőt egy-egy buliban még az extra hosszú verzióval is sikereket lehet elérni. De azért jobban teszed, ha alaposan utánajársz a kozmetikának, ahol a beautybeavatkozást megejtik és arra is odafigyelsz, hogy milyen termékeket használnak.

De mire ez a nagy bizalmatlanság? Valószínűleg nem gyakori esetről van szó, mégis megdöbbentő, ami Meghan Rixsonnal történt. Képzeld, a 20 éves lány néhány extra szálat szeretett volna a természetes szempillái közé, ezért felkeresett egy kozmetikát, ahol hamar időpontot is kapott. A nagy napon Meghan boldogan huppant a székbe, de mire megkapta a pillákat, érezte, hogy valami nem stimmel. Csúnyán bevörösödtek a szemei és durván felpuffadtak. Majd jött a következő sokk: teljesen elvesztette a látást két teljes órára!

Szegény lány iszonyatosan bepánikolt és hamarosan kiderült, hogy körömragasztót használtak a szempillák rögzítésénél, ami normál esetben a szem közelébe sem kerülhetne. Az eset teljesen felháborította a lányt, akinek szerencsére visszatért a látása miután a duzzanat csillapodott, de még mindig érzékeny a szeme. Éppen ezért arra figyelmeztet mindenkit, hogy alaposan nézzék meg a ragasztót és azt is külön kérjék, hogy allergiatesztet végezzen a szakember, mielőtt a teljes ragasztó a szempillasorra kerülne. Durva, ugye?

Még több

Szépség