Celebek, akik megbocsájtották a megcsalást

Kiderül, kik azok a sztárok, akik félrelépés után is adtak még esélyt a párjuknak.

Mindig is kíváncsi voltál, hogy a sztárok szerelmi életét hogyan változtatja meg egy csúnya botrány vagy megcsalás? Nos, vannak, akik egy ilyen szitut követően azonnal különválnak, és soha többet nem akarnak hallani egymásról, és olyanok is akadnak, akik hosszabb vagy rövidebb idő után fátylat borítanak a múlra, és megbocsátják a félrelépést.

Khloé Kardashian

Fotó: US Getty Images

Amikor már azt hitted, hogy Khloé végre rátalált az igaz szerelemre, villámcsapásként jött a hír, hogy Tristan Thomson bizony megcsalta a sztárcsajszit. Ráadásul mindez akkor történt, amikor Khloé éppen közös gyermeküket hordta a szíve alatt. Azóta úgy tűnik, rendeződtek a dolgok kettejük között, és a kislányuk is megszületett, de bennfentes infók szerint a kínos szitu óta nem egészen felhőtlen a celebek szerelme.

Robert Pattinson

Fotó: US Getty Images

A Twilight sármos sztárpasijának Kristen Stewart törte egyszer össze a szívét. Egy fotó arról árulkodott, hogy Kristen éppen igen közeli kapcsolatba került egy híres rendezővel. A csajszi végül nyilvánosan kért bocsánatot, és elmondta, mennyire megbánta amit tett, így Robert megbocsátott neki. Legalábbis egy időre. A pár ugyanis a következő évben szakított…

Victoria Beckham

Fotó: US Getty Images

David és Victoria álomházasságából sem hiányzik a konfliktus! Az eddigi legnagyobb port kavart eset talán az volt, amikor 2004-ben David szemet vetett személyi asszisztensére, akivel állítólag viszonya is volt. Erről persze szinte minden nagyobb bulvárlap hírt adott, ennek ellenére Victoria úgy döntött, kiáll férje mellett, és együtt maradtak.

Beyoncé

Fotó: US Getty Images

Beyo és JayZ kapcsolata sem mentes a botrányoktól. Az énekesnő és férje először csak barátok voltak, később egyikük sem tudta tagadni, hogy totál egymásba zúgtak. Egy ideig csak pletyka volt, hogy a férj nem egészen hűséges az énekesnőhöz, amit később a csajszi meg is erősített egyik albumával. Az egész lemez arról szólt, hogy az énekesnő milyen rosszul viselte Jay Z hűtlenkedését. A pár végül együtt maradt, és azóta – a fanok nagy örömére – egy közös számot is írtak a szerelmük erejéről.

Elizabeth Hurley

Fotó: US Getty Images

Liznek Hugh Grant okozott álmatlan éjszakákat, amikor 1995-ben a sztárpasit egy örömlánnyal kapták rajta. Hugh akkor mindent bevallott, és Liz bocsánatáért könyörgött, mindezt olyan hatásosan tette, hogy a sztárcsajszi végül megenyhült, és nem dobta ki a színészt. Sőt, a botrány után még jópár évig randizgattak. Igaz, hogy nem lettek Hollywood-i álompár, de a mai napig nagyon jó a kapcsolatuk.

Még több

Szépség