Elképesztően cuki képet készített Harry Meghanról

A rajongók szerencséjére rengeteg fotó kerül fel a netre a royal párról. Most viszont megnézheted az egyik legédesebbet mind közül!

Elképesztően cuki képet készített Harry Meghanról

Tegnap a Kensington-palota megosztott egy olyan képet, amit Harry herceg készített Meghan hercegnéről még a körutazásuk alkalmával. A fotó konkrétan Új-Zélandon készült egy gyönyörű erdőben. A képen a hatalmas fák között ott áll a hercegné, és épp a pocakját simogatja. Több olyan kép készült már a kismamáról, amin a hasán tartja a kezét. Sőt, volt, hogy a fanok már kiakadtak az ilyen jeleneteken, mert úgy gondolják, hogy előtört Meghan színészi énje. Akárhogy is legyen, az biztos, hogy a mostani kép gyönyörű és egyben cuki is, amit itt te is meg tudsz nézni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés, Nov 1., 2018, időpont: 8:53 (PDT időzóna szerint)

A királyi pár ezeket a sorokat írta a kép mellé: „Köszönjük Új-Zéland az utazásunk legcsodálatosabb utolsó hetét. Micsoda kiváltság, hogy ennyi barátságos kivivel találkozhattunk. Ausztrália, Fidzsi-szigetek, Tonga és Új-Zéland – inspirálva távozunk, és azzal az emlékeztetővel, hogy minden egyes ember képes változást létrehozni.” 

Ez a kéthetes ausztráliai út – ami most a végéhez ért – biztosan mindig meghatározó és fontos lesz a pár életében. Nemcsak azért, mert ez volt az első közös utazásuk házaspárként, hanem azért is, mert a terhesség bejelentésével beírta magát a történelembe. Az biztos, hogy Meghan és Harry nagyon sok élménnyel gazdagodott, és ezeknek az eseményeknek mi is szemtanúi lehettünk.

Még több

Szépség