Ilyen az Instagram-celebek valódi élete

Már te is gondolkoztál azon, hogy milyen lehet az Insta bloggereinek az élete és mennyit melóznak a napi posztokkal? Most minden kiderül!

Ilyen az Instagram-celebek valódi élete

A legtöbb influencer néha már kicsit sablonos tud lenni, viszont Rebecca Gawthorne, fitnessz bloggerre pontosan az ellenkezője igaz. Összesen 159 ezer követővel rendelkezik és igyekszik minden nap újabb fitt tippekkel ellátni a követőtáborát. A csajszi egyébként egy dietetikus képzést is elvégzett, úgyhogy remek étkezési tanácsokat is posztol. Azért vágott bele az Instázásba, mert itt szerette volna megosztani a tudását a követőivel. Egy idő után rengetegen csatlakoztak hozzá, sőt más influencerek kezdték megosztani Rebecca posztjait. „Imádom, hogy ekkora változást tud okozni az életünkben az egészséges étkezés. A kaja konkrétan eggyé válik veled, beépül a sejtjeidbe, az izmodba, a hajadba, a bőrödbe és a szívedbe!” – mesélte el gondolatait a Insta-celeb az ausztrál Cosmopolitannek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebecca Gawthorne 🌴 (@nourish_naturally) által megosztott bejegyzés, Okt 30., 2018, időpont: 2:52 (PDT időzóna szerint)

A csajszi egyébként nagyon komolyan veszi a munkáját, szóval az egész napját az életmódjának szenteli. Reggel 5:30-kor kel és egy jó kis éhgyomros edzéssel kezd, majd utána reggelizik. Később pedig munkához lát, ami a Youtube csatornáját, blogolást, illetve az új receptek fejlesztését jelenti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebecca Gawthorne 🌴 (@nourish_naturally) által megosztott bejegyzés, Okt 22., 2018, időpont: 3:22 (PDT időzóna szerint)

Rebecca nagyon szigorú étrendet követ. A reggeli edzés előtt csak kávét és vizet fogyaszt. Majd edzés után grill zöldséget eszik lazaccal, és gyümölcsös-zabos smoothie-t iszik. Ebédre és vacsira salit eszik valamilyen husival. A nasija pedig kis gyümölcs, vagy sült zöldség, esetleg vegán joghurt, vagy valamilyen csonthéjas.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebecca Gawthorne 🌴 (@nourish_naturally) által megosztott bejegyzés, Okt 17., 2018, időpont: 12:49 (PDT időzóna szerint)

Még több

Szépség