12 országban járt, ezt tanulta egy év alatt

Ha elolvasod ennek a lánynak a sztoriját, még az is lehet, hogy te is kedvet kapsz egy kis világjáráshoz!

12 országban járt, ezt tanulta egy év alatt

Ciara Johnsonnak jól menő HR-es állása volt, így látszólag semmi oka nem volt arra, hogy új életet kezdjen. Egy nap azonban rájött, hogy szeretne egy kis izgalmat vinni a mindennapjaiba. A fizetésével persze elégedett volt, de úgy érezte sokkal több izgalomra vágyik, mint a mindennapos irodai meló.

Felmondott a munkahelyén, és elhatározta, hogy utazgatni kezd. A szülei persze ellenezték a dolgot, mert féltették Ciarát, de a lány hajthatatlan volt. Telepakolt egy nagy hátizsákot, és útnak indult, hogy bejárja Latin-Amerikát, Európát és Afrikát is. Elég vagány, nem?

Mielőtt azonnal irigyelni kezdenéd a csajszit, először gondolj bele: kibírnál egy teljes évet úgy, hogy nem a saját ágyadban alszol, nem találkozol a BFF-eddel, és az összes ruhád elfér egy hátizsákban? Ugye, nem is tűnik olyan egyszerűnek a dolog?

Ciara bevallotta, hogy neki sem volt könnyű ez az időszak, de nagyon sokat tanult magáról, a vágyairól is az utazásai során. Íme a három legfontosabb tanulság, amit a kalandjai során tapasztalt:

1. Hihetetlen izgalmak várnak rád, ha kilépsz a komfortzónádból!

“Sosem gondoltam volna, hogy heteken át képes leszek három-, négyemeletes ágyban vadidegenekkel együtt aludni vagy buszokon éjszakázni. De tudtam, hogy muszáj bevállalnom az ilyen extrém szitukat is, hogy fejlődni tudjak. Az ilyen helyzetek ugyanis ráébresztenek arra, hogy szinte bármire képes vagy, és arra is rájössz, hogy az egész élet tálcán kínálja neked a jobbnál jobb lehetőségeket, amiket kár lenne kihagyni”– mesélte a csajszi az amerikai Elie Daily-nek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ciara (@hey_ciara) által megosztott bejegyzés, Aug 1., 2018, időpont: 3:58 (PDT időzóna szerint)

2. Ne sok legyen, hanem jó!

“Bármennyire is szerettem volna, a hátizsákomba nem tudtam minden ruhám bepakolni, amikor elindultam. Így kiválasztottam a kedvenceim: farmert, rövidnacit, kényelmes papucsot, sportcipőt, sportfelsőket, és nagyon ügyeltem arra, hogy az összes darab jól variálható legyen. A végén magam is meglepődtem, hogy ebből a pár ruhadarabból milyen változatosan tudtam egy éven keresztül öltözködni anélkül, hogy a saját stílusomat feladtam volna. Ezt a módszert azóta az életem más területein is “alkalmazom”: nem aggódom, hogy miből mennyi van, hanem próbálom a meglévőből kihozni a legjobbat” – folytatja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ciara (@hey_ciara) által megosztott bejegyzés, Okt 1., 2018, időpont: 12:51 (PDT időzóna szerint)

3. Az élmény boldoggá tesz!

Ugye veled is előfordult, hogy egy depis napot úgy próbáltál jobbá tenni, hogy gyorsan vettél valamit magadnak? Ezzel nincs is semmi baj, de néha érdemes kipróbálnod, milyen érzésed lesz egy egyszerű élménytől, csajos progitól vagy akár egy utazástól. “Az egyéves út során rájöttem, hogy bár én is imádok például új cipőt venni magamnak, de sokkal tovább él bennem egy utazás emléke– mesélte Ciara.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ciara (@hey_ciara) által megosztott bejegyzés, Aug 12., 2018, időpont: 2:25 (PDT időzóna szerint)

Még több

Szépség