A legviccesebb szakítós sztorik

Egy kapcsolat befejezése nem feltételül csak szomorú lehet. Kíváncsi vagy a legszórakoztatóbb esetekre?

A legviccesebb szakítós sztorik

1. Azért szakítottam a főiskolai barátommal, mert folyamatosan tesónak szólított. „Hé, tesó, tudnál adni nekem egy kis vizet?”Egyébként szörfös volt.

2. Az egész családját szájon csókolta a pasimat. Nálunk senki nem csinálja ezt, ezért egy kicsit lesokkolt a dolog. Nagyon zavaró volt számomra. Nekem mindig azt mondták, hogy a homlokra vagy az arcra adjak puszit. Úgy mentem haza, hogy az anyja rúzsát viseltem. Undorító volt. 

3. Dobtam a pasit, mert túl gyorsan sétált. 25 centiméterrel magasabb volt nálam és tudta magáról, hogy gyorsan jár. Folyamatosan kértem tőle, hogy lassítson. Azt mondta oké, majd 3 lépéssel később megint loholhattam utána. Egyszer elmentünk bulizni, én pedig egy miniruhát viseltem magassarkúval. Azon a helyen, ahol a parti volt, macskaköves volt az út. Hirtelen azt vettem észre egy bár kirakatüvegében, hogy milyen röhejes, ahogy loholok a pasim után. Ekkor tudatosult bennem, hogy valószínűleg így fogom tölteni a következő 10 évemet – kergetve ezt az idiótát. Szóval megálltam és visszafordultam a bárba. Pár percbe telt, mire észrevette, hogy nem követem. Nem vettem fel a telefont, mikor hívott és soha többé nem beszéltem vele.

4. Őszintén… túl nagy volt a pénisze. Tökéletesen szerethető pasi, kiváló személyiség, jóképű, de konkrétan féltem a szextől.

5. Nagyon furcsa, de folyamatosan a fekete lyukakról beszélt. Véget nem érő ideig dumált róluk. Azt hitte, a kvantumfizika a hobbija. Habár elég tájékozott volt a témáról, baromira idegesített vele. Arra használta a tudását, hogy következtetéseket vonjon le az időről, a társadalomról és a filozófiáról. Valahogy minden beszélgetést a fekete lyukakra vezetett vissza. A mai napig nem bírok senkit elviselni emiatt, aki csak megemlíti ezeket a dolgokat.

6. Ugyanaz volt a keresztneve, mint a tesómnak. Hogy tudtam volna ezt nyögni szex közben?

7. Középiskolások voltunk és azért dobtam, mert virsli ujjai voltak. Hatalmas volt a csávó és állandóan csikizett engem, de utáltam. Mondtam neki, hogy hagyja abba, de nem hallgatott rám, a végén már zúzódások voltak az oldalamon a nagy ujjai miatt. Arra gondoltam, ha nem hallgat rám, akkor se fog, ha igazán számítana. Miután szakítottam vele, elkezdte követni a lánytesómat, aki ugyanabba a suliba járt.

8. Gyakran szakítottam a randizás kezdeti fázisában, ha egyáltalán semmilyen alkoholt nem ivott egy pasi.

9. A barátnőm expasija azért szakított a lánnyal, mert az asztrológiai térképe szerint fiatalon meghal, ha összeházasodnak. Még fel is hívta a család asztrológusát, hogy biztos legyen az infóban.

10.  Az orrszőre nagyon hosszú volt. Mintha körbeölelte volna az orrlyukait. A személyisége remek volt és manapság már csak mondanék valamit a vad szőrzetre és tovább randiznék vele – de akkoriban mikor együtt voltunk, fiatal voltam, bunkó, buta és felszínes, ezért nem hívtam vissza többet. 

11. Nem találkoztam többet a sráccal, mikor kiderült, hogy van egy rémes tetkó a fenekén Yosemite Samről.

Még több

Szépség