Exkluzív: „Saját márkát indítok” – interjú Alexy Viviennel, A Közönség Kedvencével

Az év legmenőbb blogger-konferenciáján A Közönség Kedvence díj az egyik legizgalmasabb elismerés. Hogy miért? Mert aki elnyeri, az 2019-ben részt vesz Csehországban az első Global Social Awards gálán. Idén Alexy Vivien vitte haza ezt a szuper díjat, akit a Cosmo ki is faggatott!

Milyen érzéseid és gondolataid vannak azzal kapcsolatban, hogy elnyerted A Közönség Kedvence díjat?

Fantasztikusnak tartom! Amikor átvettem, akkor még nem is tudatosítottam, de ahogy elkezdtem visszasétálni a helyemre, akkor annyira átjárt, hogy ez a rengeteg fantasztikus dolog, ami történt velem ebben az elmúlt egy évben, annak most itt van a gyümölcse. Átjár egy nagyon pozitív és hihetetlen érzés, és tényleg nagyon hálás vagyok! Főleg azért, mert ez volt az utolsó kategória, én pedig több kategóriában is jelölt voltam, és kicsit csalódtam is, amikor egyszer sem hallottam a nevem. De ez a legnagyobb megtiszteltetés, hogy én vagyok a közönség kedvence.

Nagyjából két éve foglalkozol videózással. Miért döntöttél úgy, hogy belevágsz a YouTube-ozásba?

Volt egy várossal kapcsolatos blogom, amit az egyik barátommal közösen csináltunk. Megkerestek minket, hogy készítsünk videókat. Akkor döntöttem el, hogy veszem a bátorságot, és nem csak írni fogok a barátommal közösen, hanem leülök egyedül a kamera elé és elkezdek videózni. Egy belső megérzésre hagyatkoztam. A videózás nagyon pozitív érzést váltott ki belőlem. Egyszerűen csak éreztem, hogy ez az én utam, és nekem ezzel kell foglalkoznom. Mivel a blogolás előtt marketinggel foglalkoztam, ezért át tudtam látni, hogy miről is szól ez pontosan. Ez is megadta a kezdő lökést.

Honnan inspirálódsz egy-egy videó elkészítéséhez?

Szerencsére már nem egyedül csinálom ezt az egészet, hanem van egy munkatársam, Molli, akivel együtt ötletelünk. Vagy az történik, hogy megbeszéljük előre, hogy milyen irányba kellene folytatni, vagy csak arra hagyatkozunk, hogy éppen mi történik az életemben. Emellett nyilván követem a trendeket, hogy mit tudok a videóimba beleépíteni, de arra mindig figyelek, hogy a személyiségemet minden videóba belevigyem.

Ha már a közönség kedvence, akkor muszáj megemlíteni, hogy a követőidet szépségosztagnak nevezed. Honnan jött a név, és miért tartottad fontosnak, hogy nevet adj nekik?

Szerettem volna úgy építeni a közösséget, hogy tudják, hogy ők egy csapatba tartoznak. Az ’osztag’ onnan jött, hogy én amellett, hogy csajos vonalat viszek, van bennem egy keményebb, fiúsabb vonal is. Innen jön az, hogy mi vagyunk a szépségosztag, a legkeményebb banda.

Mire vagy a legbüszkébb a YouTube-os karriereddel kapcsolatban?

Amit ez a most kapott díj is jelképez, egy nagyon erős és támogató közösség van mögöttem, annak ellenére, hogy nem olyan régóta létezik a csatorna. Folyamatosan egyre többen csatlakoznak hozzánk, és mégis megmaradtunk egy nagyon pozitív csapatnak. De nem csak velem, hanem egymással is ilyen támogatóak a követőim. Ha megnézed a kommenteket a videók alatt, nem találsz veszekedéseket és támadó hozzászólásokat, ami videósok esetében nagyon ritka. Tőlem már meg is kérdezték, hogy törlöm-e a negatív kommenteket, de persze nem teszek ilyet. Egyszerűen nincsenek ilyen nagyon durva megnyilvánulások a videóim alatt. És erre nagyon büszke vagyok!

Mik a jövőbeli terveid a videózással kapcsolatban?

Januárban érkezik a kisbabánk, így az elején biztos nem tudom majd ugyanolyan intenzitással folytatni a munkát, mint eddig. Az biztos, hogy ő maga is fogja színesíteni a témákat, de azt nem szeretném, hogy a csatorna csak kifejezetten a baba-mama tematikát vegye fel. Annyit viszont elárulhatok, hogy saját márkát szeretnék indítani, amin már elkezdtünk dolgozni. Persze ez egy hosszú folyamat lesz!

View this post on Instagram

Egyszerűen hihetetlen, ami történt ❤️ Őszinte leszek Veletek, álmomban sem gondoltam, hogy ezt a díjat én hozhatom el, mikor a két másik kategóriában kihirdették a nyerteseket (amiben jelölt voltam) reményvesztve és összetörve ültem a helyemen (mellettem @dr.ujszaszibogarlaszlo, a kedvenc férjem(lol😁) mellette @kollarannacoach az egyik legjobb barátnőm, akinek köszönhetően indultam el az úton, mellette pedig @mollyerdelyi a legcsodálatosabb munkatárs, akit csak kívánhatnék – mind hárman csak pislogtak rám és próbálták tartani bennem a lelket) Mikor az utolsó kategóriában kimondták a nevem egyszerűen nem hittem a fülemnek, és mikor lejöttem a színpadról járt át az érzés és pörgött le előttem az elmúlt, fantasztikus év és kezdtem el egyszerre sírni és remegni, pedig akkor még le se esett igazán, hogy Nektek és @cosmopolitanhungary-nak köszönhetően mekkora megtiszteltetés ért: a global social awardson is ott lehetek elsőként, képviselve Titeket és Magyarországot. 😱Elmondani sem tudom, hogy milyen boldog és hálás vagyok ❤️ köszönöm szépen Nektek, hiszen #szépségoszTag a legkeményebb banda. #boldogság #hála #köszönöm #cosmopolitanhungary #cosmopolitan

A post shared by 💃🏼✨ A L E X Y • V I V I ✨💃🏼 (@alexyvivilifestyle) on

Még több

Szépség