Ariana Grande exe hivatalosan üzent az énekesnőnek

Pete Davidson egyszer már viccet csinált kapcsolatukból, most viszont nyilvános üzenetet küldött a sztárcsajnak.

Ariana Grande exe hivatalosan üzent az énekesnőnek

Nagyon intenzív heteken van túl Ariana Grande és Pete Davidson. Ilyen hirtelen talán még egy celebpáros sem vetette bele magát az eljegyzésbe, pláne nem ennyire nyilvánosan. Egy darabig tényleg azt hittük, hogy Pete és Ari örökké együtt lesznek és szerelmüknél nem lesz erősebb ezen a világon, aztán hamar kiderült, hogy a hirtelen eljegyzésnek csúnya szakítás lett a vége, méghozzá nem sokkal azután, hogy Ariana exe, Mac Miller meghalt.

Ariana a múlt héten sajátos módon üzent Pete-nek, amikor bemutatta új számát, aminek a címe „Thank u, next”, vagyis „Köszi, jöhet a következő”. És Pete sem fogta vissza magát, ugyanis szakításukkal kapcsolatban viccelődött egy show-ban. Először azzal poénkodott, hogy nincs hol laknia, és valaki igazán kiadhatna neki egy szobát, majd azzal, hogy tényleg túl sok Arianara emlékeztető tetoválást csináltatott, amit most mind újra kell majd varratnia.

Az énekesnő a fentiek miatt nagyon berágott Pete-re, és üzent is Twitterén, miszerint a srác csak az ő hátán felkapaszkodva szeretne híres lenni. Nem sok kellett hozzá, hogy Pete visszaüzenjen az énekesnőnek de rájött, hogy a viccelődéssel csak kihúzza a gyufát, ezért inkább cuki hangnemre váltott:

„Tudom, hogy sokatokat érdekli a szakításunk, de az igazság az, hogy ez senki másra nem tartozik, elég annyit tudni, hogy a dolgok néha nem működnek, és ez így van jól. Ariana egy csodálatos és erős ember, és a legjobbakat kívánom neki, és hogy ő legyen a világon a legboldogabb.”

Ezek után most már tényleg úgy tűnik, hogy az énekesnő és a komikus tényleg nem fognak már összejönni, de legalább már a sárdobálást is abbahagyták!

Még több

Szépség