Ezért hord Meghan hercegné állandóan kék ruhát

Észrevetted, hogy Harry herceg felesége szinte már fel sem vesz más színű ruhát? Most kiderült, mi lehet ennek az oka!

Ezért hord Meghan hercegné állandóan kék ruhát

Ha royal fan vagy, akkor észre kellett venned, hogy Anglia legújabb hercegnéje, Meghan teljesen máshogy öltözködik, mint az eddigi kedvenc, Katalin hercegné. Vilmos herceg feleségétől eltérően Meg szereti az ujjatlan, egyszínű és csíkos ruhákat, sőt attól sem riad vissza, hogy a királyi család tagjaként átlátszó szettbe bújjon.

Ami viszont még ennél is feltűnőbb, hogy egyszerűen odáig van a tengerészkék rucikért. De mégis miért viseli ezt az árnyalatot minden második eseményen? Karen Haller, színpszichológus megpróbálta megfejteni.

„Amikor a színek pszichológiájáról beszélünk, akkor fontos tudni, hogy a kék az elméhez köthető. A sötétebb kékek például szimbolizálhatják a bizalmat, a tudást, a logikus gondolkodást. A kötelességtudó hozzáállást és a professzionalizmust sugallja ezzel a színnel Meghan, arról nem beszélve, hogy sokkal kevésbé tűnik egy ilyen ruhában zárkózottnak, megközelíthetetlennek, mint mondjuk egy feketében. Talán ezért viseli olyan gyakran!” – árulta el a szakember.

Lehet ebben valami, hiszen Meg főleg most, az első hivatalos külföldi útján hordta ezt a színt, előtte gyakrabban lehetett látni világos, pasztell árnyalatokban. Tuti, hogy ezzel azt akarta üzenni a nyilvánosságnak, hogy tudja, milyen kötelességei vannak hercegnéként.

Még több

Szépség