Most kiderül, milyen valójában Harry és Meghan házassága

Rengeteg mindenen vannak már túl együtt, de a royal pár életében a legnagyobb kihívás még csak most következik!

Most kiderül, milyen valójában Harry és Meghan házassága

Meghan hercegné – sokak örömére – október 15-én végre bejelentette, hogy várandós. A kicsi érkezését 2019 tavaszára jósolják a lapok. Jazz Bjelica, párkapcsolati szakértő az angol Express című lapnak mesélt arról, hogy mekkora kihívást jelent majd a baba a párnak: „Szülővé válni a legnagyobb próbatétel egy házasságban, mert az újszülött érkezése rengeteg változást hoz a pár életében.”

Jazz szerint egy ilyen fontos esemény után mutatkozik meg, hogy valójában mennyire érett a királyi pár, és hogyan kezeli majd Meghan és Harry a kis bébit. Persze rengeteg örömöt okoz majd a pici az egész családnak, de emellett sok megoldandó feladatot is. Az biztos, hogy a royal pár kevesebb időt tud majd kettesben és egyedül tölteni.

Clarissa Bloom, párkapcsolati szakértő szerint Meghan és Harry még nincsenek túl komolyabb problémákon és veszekedéseken, most viszont meg kell majd birkózniuk az éjszakázással és azzal, hogy keveset alszanak.

A szakértő az Expressnek elmondta, hogy a házasok azért vannak ideális helyzetben, mert a személyzettől és a családtól is rengeteg segítségre számíthatnak. Ezért Clarissa úgy gondolja, hogy a szerelmesek kapcsolata nem fog megváltozni. Viszont hangsúlyozza, hogy ebben az időszakban nagyon fontos a kommunikáció, a türelem és egymás támogatása.

Még több

Szépség