Kim Kardashian mindent tagad!

A celeb exe, Ray-J mindent kitálalt arról, milyen volt Kimmel a szex. A sztárcsajszi viszont nem hagyta annyiban a dolgot!

Kim Kardashian mindent tagad!

A rapper többek között azt állította, hogy a popsikirálynőnek rengeteg szexjátéka van. És ez nem minden! Az ex szerint Kim Kardashian még az együttlétek alatt is fontosnak tartotta, hogy jól nézzen ki, ezért gyakran félbe kellett szakítani a menetet, hogy a sminkét megigazítsa.

Ha ezt hihetetlennek tartod, akkor talán jól gondolod, mert Kim szerint az egész hazugság. A csajszi nagyon begőzölt és nem is engedte el szó nélkül az esetet. Azonnal felugrott a Twitterre és megírta a magáét: „Ez azt mutatja, hogy beteges hazudozó. Elhiszed ezt a sztorit? Szerintem nagyon vicces!”

Persze Kim inkább viccesre vette a figurát, minthogy botrányt csapjon. De azért tuti nem esett jól neki, hogy az intim titkait kiteregeti az exe, vagy épp csúnya hazugságokat terjeszt róla! Nem tudhatjuk, hogy kinek van igaza, de mindenesetre rettentő furcsa, hogy a rapper 11 év után hirtelen előbukkan és mindenfélét állít az exéről.

Nagyon úgy tűnik, hogy az expasi csak újra a reflektorfénybe szeretett volna kerülni a kis akciójával. Nem ez az első eset, hogy a popókirálynő hírnevéből akart hasznot húzni. 2013-ban az ‘I Hit It First’ című számához készült borítóképén Kim pixeles fotója volt látható, amivel szintén az volt a cél, hogy mindenki megjegyezze Ray-J nevét.