Matthew McConaughey akarta Jacket alakítani a Titanicban

Nagyon nehéz elképzelni, hogy ebben az ikonikus filmben bárki más alkothatta volna a szerelmes főszereplő párost. Pedig a színész is jelentkezett a szereplőválogatásra.

Matthew McConaughey akarta Jacket alakítani a Titanicban

Neked is furcsa belegondolni abba, hogy Leonardo DiCaprio helyett valaki más szerepel a Titanicban? Nem csoda, hiszen ez a film így tökéletes, ahogy van! A The Hollywood Reporter’s Awards Chatter műsorában legutóbb Matthew McConaughey azt nyilatkozta, hogy ő bizony jelentkezett Jack szerepére, és sokkolta a hír, amikor megtudta, hogy Leo lett a befutó helyette.

Akartam a szerepet. Kate Winslettel együtt voltam a meghallgatáson, ami nagyon jól sikerült. Rettentő magabiztosan távoztam, de végül nem kaptam meg a szerepet. Sosem ajánlották fel” – vallotta be csalódottan a sztár.

Persze nem csak erről szólt az egész műsor, a színész arról is mesélt, hogy milyenek voltak azok az évek, amikor a kedvenc romantikus vígjátékaid főhőseit alakította. Erre az időszakra így gondol vissza Matthew:

„Szórakoztató volt, megtanultam, hogy ezek a filmek nem azért vannak, hogy elmélyülj bennük. Ezeket a szerepeket csak ‘szombati karaktereknek’ neveztem. És mindig azt mondtam, hogy adok magamnak még egy szombatot! De nagyon jó volt, jól fizetett, mindig vártam, hogy dolgozhassak, és élveztem a munkám. A tengerparton éltem és póló nélkül mászkáltam, pont úgy, mint mielőtt híres lettem. Az életem volt maga a romantikus vígjáték.

Még több

Szépség