Nevetségessé tették Harryt és Meghant

A rajongók nem tudnak napirendre térni, teljesen kiborultak a látottakon. Megérted őket, ugye?

Nevetségessé tették Harryt és Meghant

Egész Birminghamet rettegésben tartja egy csaknem két méter magas torta, ami elvileg Harry herceget és Meghan hercegnét ábrázolja. Az együtt 127 kilót nyomó figurák azonban nem is hasonlítanak a párra, ráadásul hihetetlenül ijesztőek.

A „tortacsodát” egy Lara Mason nevű cukrász készítette, aki a brit lapoknak elárulta, nagyon félt, hogy a munkája nem tetszik majd senkinek. Elmondása szerint szerencsére nem így lett, kimondottan sok olyan üzit kap, amiben dicsérik a szobrot.

A lány amúgy 250 órán keresztül farigcsálta a hercegi pár tortát, 300 tojást és 50 kiló fondant használt fel közben.

„Ez volt életem legnagyobb kihívása. Az arcuk megformálása volt a legnehezebb, a felénél úgy éreztem, nem is fog senkinek tetszeni a végeredmény!” – árulta el Lara.

A cukrásznő munkáját egyébként rengeteg kritika érte a neten, sok royal fan azt írta, a torta konkrétan megalázó a hercegi párra nézve, annyira nem hasonlít. Mások pedig úgy gondolják, a lány ezzel nevetség tárgyává tette Harryt és Meget. Szerinted is így van?

Lara amúgy korábban Diana hercegnőről is készített tortát, amint a még kicsi Harryt és Vilmos karolja át. Hát, ez sem aratott osztatlan sikert!

Még több

Szépség