Zseniális trükk a sminklemosásra

Egy csajszi kitalálta, hogy megalkotja a méregdrága sminklemosó kendők olcsó DIY verzióját. Kíváncsi vagy, milyen lett?

Zseniális trükk a sminklemosásra

Egy Reddit-felhasználó csaj elmondása szerint “feltalált egy gézzel kapcsolatos arcápolási trükköt”, amit így foglalt össze röviden: “Kibontottam egy gézköteget és rájöttem, hogy tökéletesen használható a make-upom eltávolítására.” 

Fotó: Reddit/@ellieisokay

A DIY nagyon egyszerű: egy kis kötszert összehajtasz, majd beleteszed egy kis zacsiba, amibe öntesz egy keveset a kedvenc sminklemosó folyadékodból. Az eredmény: a lehető legolcsóbb sminklemosó kendő, ami nagyon hatékonyan segít oldani a makacs make-upot a pofidról. Jól hangzik, igaz?

Persze mindenki, aki látta, azonnal reagált a posztra. A hozzászólóknak nagyon bejött a dolog, sokan megjegyezték, hogy mennyire forradalmi és pénztárcakímélő megoldás ez! “Alig használtam hozzá a folyadékból, és a géz is csak 2 dollárba (azaz nagyjából 600 ft-ba) került” – írta az egyik kommentelő, míg a másik hozzátette: “Lényegében Dior smkinklemosó kendőt kaptam mindössze 2 dollárért. Zseniális, ugye?”

Persze nem ő az egyetlen csajszi, aki már kipróbálta ezt a trükköt, és ezt meg is említették. Sokan egyébként inkább a vattakorongokra esküsznek: egy hozzászóló szerint ebben az esetben a legjobb, ha újrahasznosítható korongokat vásárolsz, amiket elég, ha kimosol és szinte a végtelenségig használhatod őket.