Ez lenne a világ legnépszerűbb melltartója?

Felrobbant a net ettől a szexi melltartótól: úgy tűnik, mindenki meg akarja szerezni!

Ez lenne a világ legnépszerűbb melltartója?

Minden 20 percben eladnak abból a melltartóból, ami 36 fontba, vagyis átszámítva nagyjából 13 ezer forintba kerül. Persze nem az ára miatt ilyen népszerű, hanem nyilván azért, mert rettentően szexi és nagyon sok méretben elérhető.

A brit székhelyű Boux Avenue bestsellere lett a képen látható fehérnemű, amit mindenki szupernek értékel testalkattól függetlenül:

Az elmúlt három hónapban 100 százalékos növekedést mutatott a kereslet, ami azért elég durva, nem? Egyébként egy retró fazonról van szó, ami 5 színben is elérhető: van belőle piros, fekete, púderszín, lila és kék. Miközben a kivágott részek nagyon szexivé varázsolják a fehérneműt, a csipke egyben romantikussá is teszi. A melltartóhoz egyébként hozzáillő bugyi is választható.

Mielőtt megrendelsz valamit online, te is először a véleményeket olvasod el, ugye? Erről a cuccról csupa jókat lehet hallani. „Azért vettem, mert annyira szokatlannak tűnt, és amikor megérkezett és megpróbáltam, nagyon kényelmesnek találtam amellett, hogy nagyon jól is állt. Elégedett vagyok” – írja az egyik hozzászóló, a másik pedig hozzátette: „Nagyon puha anyaga van, nagyon kényelmes és szexi. A boltban vettem, ahol rámigazítottak, és még az eladók is nagyon kedvesek voltak.”

Te mit gondolsz a fehérneműről: neked is bejön, vagy érthetetlen a rajongás?

Még több

Szépség