Így áll ugyanaz a ruha egy átlagos és egy plus-size modellnek

Oké, egy Victoria’s Secret modellen minden ruha szuperül áll, de vajon mi a helyzet a hétköznapi csajokkal? Csekkold le, mi az igazság!

Képzeld, mennyire szuper ötlettel rukkolt elő az egyik divatmárka! A Pretty Little Thing úgy döntött, hogy nem csak az XS-es méretű, modellalkatú lányokat mutatja be a kampányfotóin, hanem gondol a teltebb idomokkal rendelkező csajokra is. A végeredmény pedig elképesztően jól néz ki, ráadásul a két különböző testalkatú lány egymás mellett szerepelnek a fotón, így kapásból tudni lehet, hogy milyen alakon hogyan mutat az adott szerkó.

Az új kampányképeket pedig imádja az internet, mert nemcsak azt merték bevállalni a márkánál, hogy plus size modellel reklámoznak, hanem egyetlen képen hozták össze a két modellt. Az újító gondolattól pedig egyből beindult az ötletelés, hogyan lehetne még jobban felturbózni az új irányvonalat.

Többen is írták, hogy hiányolják az átlagos testalkatú modellt a képről, hiszen nem mindenki XS vagy XL  ruhákat hord, bőven akad közte is méret. Volt, aki azt dobta be, hogy mostantól bőrszínt, magasságot és súlyt is be lehessen állítani a márkák honlapján, és a beírt paraméterek után adja ki az oldal, hogyan mutatna a megadott alakon a szett. Ugye milyen szuper kezdeményezés? Mivel hatalmas sikere van már most a kampányfotóknak, esélyes, hogy hamarosan a többi divatmárka is lecsap a kreatív koncepcióra. Neked melyik kép a kedvenced?

Még több

Szépség