Kipróbálták a Kardashian frizukat, ez történt

Két újságírólány megmutatta, milyen, ha hétköznapi nők viselik a Kardashian-lányoknak megálmodott hajcsodákat. Neked melyik tetszik a legjobban?

Kipróbálták a Kardashian frizukat, ez történt

Az amerikai Cosmó két újságírója úgy döntött, kipróbálja, mi történik akkor, ha mindennap olyan hajjal mennek munkába, amilyet valamelyik Kardashian-lány szokott viselni. Nézd meg, milyen lett a végeredmény a különböző napokon!

1. nap

Az első napon egyikük Kim Kardashian kreppelt frizuráját próbálta ki, a másik pedig Khloé Kardashian vizes hatású tincseit. Az előbbit elkészíteni nem volt nehéz, Victoria azt írta róla, sokkal dögösebbnek érezte magát tőle a nap folyamán. A Khloé-haj azonban nem volt jó választás, ha nem profi készíti, inkább igénytelen a végeredmény, mint csini.

2. nap

A második napon Victoria egy Khloé Kardashian copfot választott, amit megint könnyen elkészített, az eredmény pedig olyan menőre sikeredett, hogy mindenki dicsérte. Laura ezzel szemben egy bonyolultabb Kendall Jenner kontyot választott, de ő sem bánta meg, mert nagyon csini lett.

3. nap

Ezen a napon Victoria Kylie Jenner két copfos haját választotta, de nem igazán jött be neki a végeredmény. Úgy érezte, így olyan, mint egy diáklány… Laura ugyanezen a reggelen Kim Kardashian egyik különleges beszárítással készült haját szerette volna megcsinálni, ám kiderült, ennél a látványra egyszerű frizuránál nem sok nehezebb van.

4. nap

A negyedik napon Victoria Khloé Kardashian hatalmasra tupírozott és begöndörített frizuráját választotta, ezért nagyon korán kellett kelnie. Még így sem tudta elérni ugyanazt a hatást… Laura ezzel szemben egy Kylie Jenner fonatot választott, amit viszonylag könnyedén megcsinált, mert máskor is be szokta fonni a haját.

5. nap

Péntekre Vic Kylie Jenner magasan összefogott copfját választotta, amihez előbb egy kicsit be is hullámosította a tincseit. Az eredmény szuper lett és nagyon kényelmes! Laura Kim Kardashian vasalt, hátrafogott frizuráját választotta, ám nem érezte így jól magát, mert úgy gondolta, túl sok látszik a szerinte kerek arcából.

Még több

Szépség