Nem hiszed el, mennyibe kerül ez a sminkecset

Egy amerikai luxusmárka olyan ecseteket dobott piacra, amilyeneket még biztosan nem láttál!

A külföldi beauty guruk esküsznek az Artis márka sminkecseteire: egyesek szerint a világ legjobbjai közé tartotznak. Tökéletesen oszlatják el az arcbőrön a make-upot és rettentő puhák!

Bár amúgy sem mondható el, hogy egy olcsó termékeket gyártó cégről lenne szó, a kollekció, amit most jelentettek meg, minden képzeletet felülmúlt. Persze nem csak arról van szó, hogy hogyan néznek ki a termékek, hanem hogy mennyibe kerülnek!

A honlapon egy átlagos ecsetet 70 dollárért, azaz nagyjából 20 ezer forintért tudsz megvenni, míg a legújabb limitált kollekció egy darabja 25 ezer dollárba, tehát átszámítva körülbelül 7 millió forintba kerül. 

A gyártók a honlapon a következőket mondják az új ecsetekről: „Ebben az ünnepi időszakban az Artis három limitált számú, drágaköves ecsetet jelentet meg: fehér- és fekete gyémánttal, valamint rubinnal díszítve, azok számára tervezve, akik felismerik a szépséget a művészi kifejezésében.”

Ha valaki megteheti, hogy megvásárolja ezt a drága sminkeszközt, akkor az ecset mellé pár kiegészítőt is kap. Egyrészt egy luxus tokot vihet haza, amiben tarthatja az új szerzeményét, sőt egy személyes sminktanfolyamot is biztosít a cég a szerencséseknek! De emellett kap egy e-mail címet és telefonszámot, amin keresztül bármikor segítenek az ecset ápolásával kapcsolatban.

Még több

Szépség