Ez a lány fogkrémmel szőrtelenít

Egy vlogger csajszi megmutatta, akár így is meg lehet szabadulni a zavaró szőrszálaktól. Te ki fogod próbálni a módszerét?

Ez a lány fogkrémmel szőrtelenít

Sok őrült beauty tippbe futhat bele manapság az ember lánya, ha az Instát pörgeti, ilyen volt például a fogkrémmel történő mellnagyobbítás. Emlékszel? Most kiderült, másra is simán fel lehet használni a fehér pasztát a napi rutin során.

Egy Madina Shrienzada nevű szépségvlogger a napokban arról posztolt videót, hogyan kell fogkrémmel szőrteleníteni. A csajszi nem csinált titkot abból, hogy a karján sötét szőrszálak nőnek, amiktől persze nagyon szeretne a lehető leghosszabb időre megszabadulni.

Ennek érdekében a fogkrémet elkeverte egy nagy adag kurkumával, majd a masszát viszonylag vastagon felvitte a bőrére. Megvárta, míg teljesen megszárad, ezután jó alaposan átradírozta az ujjbegyeivel. Amikor ezzel is megvolt, fogott egy műanyag kanalat, olyat, amilyet a szőrtelenítő krémekhez adnak, és lehúzta vele a maradékot. Ekkor elővett néhány nedves törlőkendőt és tisztára törölte a karjait. Láss csodát, minden szőrszál lejött!

View this post on Instagram

🥧DIY HAIR 💛REMOVAL CREAM 🏹 THIS IS SUCH A EASY LITTLE CONCOCTION USING @crest TOOTHPASTE😉 & TURMERIC POWDER. 🔮THE TURMERIC 🥜 IS A CALMING AGENT FOR THE SKIN 👶🏻WHILE THE TOOTHPASTE IS THE MAIN AGENT FOR HAIR REMOVAL! 🛑MIX & APPLY EVENLY. ALLOW IT TO DRY AND RUB SKIN 🔥 IN OPPOSITE DIRECTION OF HAIR GROWTH. WIPE IT WITH 💦 WET CLOTH & VIOLÀ💛😍❌DON’T FORGET TO FOLLOW ME FOR MORE TIPS AND TRICKS 🔥🔥🔥 _________ TAG YOUR FRIENDS 🥧🥧🥧🥧 #fcmakeup #ghalichiglam #hudabeauty #makeuptutorialsx0x #wakeupandmakeup #universodamaquiagem_oficial #maquiagemx #ladiesuniverse #makeupfanatic1 #blendthatshit #muscosmeticd #fashionarttut #liveglam #hairmakeupdiary #naturaldermis #slave2beauty #vegasnaylashes #glamorous_nights #style4makeup #vougethreads #makeupcoache #makeupsvid #videosfashions #makeup_clips #fakeupfix #makeupvideoss #makeupgirlz #allmodernmakeup #peachyqueenblog #hudabeauty @hudabeauty @awesomemakeu.p @girlsociety @hairmakeupdiary @makeup.memes.life @allvideosdaily #maryhadalittlelamb @maryhadalittleglam @peachyqueenblog

A post shared by ᎷᎪᎠINᎪ.ᎷINNᎪ.ᏚᎻᎡIᎬNᏃᎪᎠᎪ (@madinashrienzada) on

Madinának egyébként 412 ezer követője van az Instagramon, ahova többnyire őrült DIY szépségtrükkök teszteléséről posztol videókat és képeket.