Ezért beszél ma mindenki Meghan hercegné lábairól

Megnek híresen szexi lábai vannak, de ezúttal nem emiatt kerültek a középpontba. Sajnos az ok ennél sokkal kínosabb.

Ezért beszél ma mindenki Meghan hercegné lábairól

Ha valaki beházasodik a királyi családba, akkor ezzel együtt vállalnia kell, hogy egy csomó új szabályt kell majd betartania, sőt még az öltözködésre is extrán oda kell figyelni. Az egyik legfontosabb gardrób-szabály például a hercegnéknek, hogy mindig harisnyát kell hordaniuk, ha szoknyát vesznek fel és abból is kizárólag a testszínű jöhet szóba. Ezzel az előírással persze Meghan is pontosan tisztában van és tiszteletben tartja a kérést, hiszen nem akarja elrontani az egyre jobb kapcsolatát II. Erzsébettel.

A legutóbbi royal megjelenés alkalmával is becsületesen felhúzta az áttetsző ruhadarabot, viszont a szemfüles fanok két dolgot is azonnal kiszúrtak a róla készült képeken. Az egyik, hogy nagyon csúnyán mellényúlt az árnyalat kiválasztásánál, hiszen nem harmonizál a harisnya és a bőrtónusa színe. A másik pedig néhány nedves folt Meg lábfején, amiből azonnal kiderül, hogy a hecegné valamit magára önthetett. Volt, aki egyből arra tippelt, hogy borral locsolta véletlenül le magát, ami azért is fura lenne, mert babát vár.

Fotó: US Getty Images

Persze ez főként a trollokat zavarja, hiszen a harisnya színe azért is eltérhet, mert pont úgy esett rá a fény a fotó készítésekor. Egyébként meg kivel nem fordult még elő, hogy leöntötte magát valamivel, ami utána nem két másodperc alatt száradt meg, igaz? Éppen ezért védték meg azonnal a rajongók az egykori színésznőt, hiszen ők is kezdik nagyon unni, hogy Meghan minden mozdulatánál arra várnak a rosszakarók, hogy mibe tudnak belekötni. Vagy szerinted óriási bakinak számít az eset?

Még több

Szépség