Meghan hercegné új frizurával jelent meg

Fokozatosan, apró lépésekben változtat a megjelenésén, ahogyan Diana hercegnő is tette.

Meghan hercegné új frizurával jelent meg
Az már mindenki számára világossá vált az elmúlt hónapokban, hogy Meghan hercegné mestere annak, hogy időről időre valamilyen új sminkben vagy ruciban jelenjen meg, amivel leginkább az a célja, hogy kövesse Diana hercegnő és Katalin példáját. Miért is kell, hogy ezek ne legyenek drasztikusak és csak apránként változtassák meg a hercegnők és hercegnék megjelenését?
A királyi család alapvető elvárása, hogy ne a külsőségeken legyen a fókusz, hanem azon a munkán, amit a család tagjai végeznek! Vagyis, ha egyszerűen akarjuk megfogalmazni, sokkal fontosabb, hogy az emberek arra figyeljenek fel, hogy Meghan vagy Katalin milyen jótékonysági akciókban vettek részt, hol képviseltették magukat a királyi palota nevében, és milyen szerepük van a családon belül, ahelyett, hogy épp milyen hajjal jöttek ki a fodrásztól.
Ahogyan azt már többször láthattad, Meghan apró lépésenként változtatott a ruhatárán, és szépen, lassan vette át azokat a megjelenési szokásokat, amik a királyi közegben megszokottak. A hercegné legfrissebb megújulását a nagyközönség nemrég egy megemlékezésen láthatta először a Royal Albert Hallban.

(Fotó: US Getty Images)

Meg haja lépcsőzetes fazonú lett, elől rövidebb tincsek keretezik az arcát, majd egyre hosszabbak lesznek. Ezzel a technikával nem csak szolidan felfrissítették Meghan külsejét, de úgy tették ezt, hogy ne legyen annyira szembeötlő, hogy valami megint máshogy fest a hercegnén.

Érdekes egybeesés egyébként, hogy Katalin hercegné is akkor kísérletezett a legtöbbet a sérójával, amikor terhes volt!

Még több

Szépség