Bevállalta az orrplasztikát, borzalmas dolog történt

Csak kisebb nózit szeretett volna, azonban egy borzalmas komplikációnak köszönhetően, most csak a lélegeztető gépek tartják életben!

Bevállalta az orrplasztikát, borzalmas dolog történt

Laura Avila mindig szeretett volna csinosabb orrot magának, ezért úgy döntött, megcsináltatja. Azonban nem Amerikában szerette volna, hiszen ott háromszor annyiba került, mint Mexikóban, amivel rengeteg pénzt spórolhattak meg. A nő október 30-án feküdt be a kórházba, ahol el is végezték a műtét, azonban komplikációk léptek fel.

Laura férjének akkor kezdett igazán gyanús lenni a dolog, mikor felesége már 8 órája a műtőben volt. Először azt mondták neki, hogy túl alacsony volt a vérnyomása ezért nem tudták időben elkezdeni, majd kiderült, hogy altatás közben olyan súlyos dolog történt, hogy egy másik kórházból kellett hozzá orvost hívni. Ezután közölték a férfival, hogy Laurának 4 percre leállt a szíve és mesterséges kómában kellett tartani.

A nő olyan súlyos agykárosodást szenvedett, hogy most gépek tartják életben és nem kizárt, hogy soha többé nem tud majd enni, járni és beszélni. A családja már csak abban bízok, hogy valamilyen csoda történik és Laura felépül. Addig is próbálják elintézni, hogy átvihessék egy amerikai kórházba Laurát, ami nem lesz egyszerű, ugyanis nincs biztosításuk.