Durva, mivel töltötték fel ennek a nőnek a száját

Nagyon rosszul sült el ennek az anyukának a szájfeltöltése – nem tudta mit fecskendeztek az ajkába.

Durva, mivel töltötték fel ennek a nőnek a száját

Kylie Jenner hatására egyre többen döntenek az ajakfeltöltés mellett, ám sokan még mindig rosszul választják ki az orvost, aki végül megcsinálja ezt a beavatkozást. Kerry Miles egy 35 éves, Angliában élő anyuka, aki modellkedéssel keresi a pénzt. Mivel külsejéből él, így általában mindent megtesz, hogy fiatalosan nézzen ki és csinos legen, ezért döntött úgy pár évvel ezelőtt, hogy feltölteti az ajkait. Csak hogy nagyon rossz klinikát, illetve egy hozzá nem értő orvost választott, ami miatt két évébe telt, mire a szája újra normálisan nézett ki.

A Daily Mail szerint Kerry 250 fontot, vagyis kicsivel több mint 90 ezer forintot költött 2016-ban arra, hogy nagyobb legyen a szája, ám később kiderült, hogy megfelelő töltőanyag helyett olajat fecskendeztek az ajkaiba. A nő szája a másfél órás beavatkozás után úgy nézett ki, mint egy darab nyers hús. Nem sokkal később fel is hólyagosodott, és égő fájdalom alakult ki.

Utólag persze már magát is hibáztatja, mert elmondása szerint a klinika már első látásra sem volt szimpatikus neki – egy romos ház, ami belül sem tűnik túl higiénikusnak, nem túl biztató. Viszont már nagyon szeretett volna nagyobb ajkakat, és a neten jókat olvasott előzőleg a helyről, így nem fordult vissza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kerry Miles (@uk.barbie) on Nov 6, 2018 at 4:36am PST

A doktornő – mert annyit azért elárult, hogy nő volt, de mást továbbra sem tudni arról, hogy ki volt a tettes – a szeme láttára keverte össze a töltöőanyagot, amibe Kerry elmondása szerint valami háztartásban használatos olajat is öntött. Később, amikor az allergiás reakciói miatt telefonon panaszkodott, azt tanácsolták neki a helyen, hogy pihenjen, igyon sok vizet, illetve masszírozgassa az ajkait, hogy rendes formája legyen. Egy másik orvossal aztán kiszedette a feltöltést, ekkor derült ki, hogy az előző kamu szakember babaolajat fecskendeztek a szájába.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kerry Miles (@uk.barbie) on Nov 8, 2018 at 9:20am PST

„Évekbe telt, mire a szám visszanyerte a normális állapotát, de most már boldog vagyok vele. Azóta botoxoltattam, az orromat is megcsináltattam, így ez a rossz élmény egyáltalán nem tántorított el a további beavatkozásoktól” – mondta Kerry, aki most újabb ajakfeltöltést tervez. Remélhetőleg már valami rendes klinikára látogat el!

Még több

Szépség