Ezért tűnik idegesnek Meghan a királyi család friss fotóin

Neked is feltűnt, hogy Meg nagyon fura fejet vág a legújabb képeken? Tudd meg, miért volt olyan ideges!

Ezért tűnik idegesnek Meghan a királyi család friss fotóin

Károly herceg tegnap ünnepelte a 70. születésnapját, ennek alkalmából pedig a palota megosztott két gyönyörű fotót a királyi családról, amelyek még szeptemberben készültek. Az egyik egy kicsit hivatalosabb, míg a másikon mindannyian elengedték magukat. Az amerikai Cosmó munkatársai kíváncsiak voltak, vajon milyen érdekességeket lehet kideríteni, ha egy szakértő kielemzi az arckifejezéseiket. Erre Dan Hill-t kérték fel, aki nagyon izgi dolgokat mondott.

A pasi szerint például Kate mosolya nem a legőszintébb, valószínűleg elképesztően fáradt volt a fotózás idején. Ez persze teljesen érthető, hiszen háromgyerekes anya, a kis Lajos még csak 6 hónapos. Vilmos herceg sem volt a topon, Dan szerint egyáltalán nem akart ott pózolgatni azon a napon. Ugyanezt vélte felfedezni Harry herceg arcán is.

A legmeglepőbb mégsem ez, hanem hogy Dan úgy látta, Meghan hercegné nagyon ideges lehetett a fotózáskor, szorongott, stresszes volt. Hogy mi lehetett ennek az oka? Talán egy kicsit mégis nehéz számára a beilleszkedés a royal famíliába, de az is elképzelhető, hogy a terhessége aggasztotta. Akkor ugyanis még nem tudta senki, csak Harry…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on Nov 13, 2018 at 2:04pm PST

Még több

Szépség