Luxusbőröndökben hordták az ajándékokat erre az esküvőre

Az első gondolatod, hogy a menyasszony a legmázlistább a világon? Pedig a hatalmas meglepimennyiséget nem is neki szánták!

Nemrég talán az év legnagyobb lagziját szervezték meg Moszkvában, ahol egy Ayna Dzabrailova nevű lány ment férjhez egy olajmágnáshoz. A lagziban nemcsak az volt a különleges, hogy közel 600 vendég jelent meg az eseményen, de az ara két gyönyörű esküvői ruhát is felvett a kétnapos ünneplés alatt. Ez persze még közel sem a sztori legizgibb része, ugyanis a 22 éves Ayna 32 designer bőrönddel érkezett az ünneplésre.

Teljesen jogos, ha most egyből az ugrott be, hogy még egy két hetes nyaralásra sem viszel magaddal ennyi cuccot, ugyanis a menyasszonynak sem a piperecuccait rejtették a bőröndök.

Képzeld el, Ayna a hozományát tette a bőröndökbe, amit a vőlegénye családjának szánt. A szakértők szerint csak a bőröndök értéke elérte a 230 000 fontot, ami nagyjából 87 millió forintot jelent. Sajnos a tartalmáról nincs infó, de valószínűleg nem plüss kiscicákat tettek bele.

Az esküvőszervezésnél nem csak a luxusbőröndökre, de a ruhákra sem sajnálták a pénzt, ugyanis az ara által viselt két ruha összértéke is 350 000 font körül mozog, ami majdnem 130 millió forint. Ezek után már te is alig várod, hogy kiderüljön a nászút helyszíne, ugye?

Még több

Szépség