Cristiano Ronaldo eljegyezte barátnőjét

A szerelmesek 2016-ban találkoztak először, most pedig már az esküvőt tervegetik!

Cristiano Ronaldo eljegyezte barátnőjét

Cristiano Ronaldo és barátnője, Georgina Rodriguez két éve alkotnak egy párt, és időközben közös gyermekük is született, akit Alana Martina-nak hívnak. Pont a napokban ünnepelték a pici első szülinapját, amiről apukája nagyon édi képet osztott meg az Instáján.

Úgy tűnik, a focista most komolyabb szintre emelte a kapcsolatukat: megkérte barátnője kezét. A csajszi minden bizonnyal igent mondott, mert a portugál lapok szerint már az esküvői ruhákat is javában próbálgatja.

A párt Londonban egy romantikus vacsora közben látták egyforma gyűrűket viselni. Sőt, egy bennfentes azt is megerősítette, hogy az az ékszer a csajszi ujján bizony eljegyzési gyűrű. A gyönyörű gyémánt 615 ezer fontba, vagyis több, mint 200 millió forintba kerül. Nem egy olcsó darab, ugye? Itt meg is nézheted:

Cristiano egyébként egy Gucci üzletben, Madridban találkozott először Georgina-val, ahol a csajszi éppen dolgozott. Úgy tűnik, azóta is nagy közöttük a harmónia, mert Georgia Cris körül kirobbanó legutóbbi botrányakor is szerelme mellé állt a közösségi médiában.

Még több

Szépség