Egy hónapja McDonalds ételeket eszik, most így néz ki

Mindenki erről az előtte-utána képről beszél!

Egy hónapja McDonalds ételeket eszik, most így néz ki

Emlékszel még a Super Size Me című filmre? Ha esetleg nem, akkor röviden összefoglaljuk, mi is a mozi lényege! Egy pasi 30 napon át csak is kizárólag mekis kajákat evett, ami miatt rengeteg kilót felszedett és komoly egészségügyi problémái is lettek. Most Ryan Williams úgy döntöt, hogy megpróbál rácáfolni erre a sztorira és bebizonyítja, hogy nem is annyira rossz a gyorskajálda.

Ryan persze azt akarta bebizonyítani, hogy sport mellett és normális mennyiségeket fogyasztva remek eredményeket lehet elérni. Tehát a két srác kísérlete között jelentős különbségek voltak, hiszen még Ryan minden nap sportolt és a megfelelő mennyiségekre is figyelt, a másik pasi egyáltalán nem. Ez pedig meg is látszott a kísérlet végére, hiszen Ryan sokkal szálkásabb lett a 30 nap után, mint előtte. Nézd csak:

Természetesen nagyon fontos kiemelni, hogy ha a srác ugyanúgy csak gyorskaját evett volna, akkor nem ért volna el ilyen eredményt. Az egyoldalú táplálkozás pedig hosszútávon nem tesz jót a szervezetnek, szóval semmiképp ne kövesd a pasit! Persze azért néha belefér egy hamburger a kedvenc gyorséttermedben!