Filmek, amik feldobják a péntek estédet

Nagyon kemény volt ez a hét, és alig várod, hogy végre filmnézéssel tölts egy estét? Mutatjuk, mik közül válogathatsz ma!

Filmek, amik feldobják a péntek estédet

A Boszorkány-hegy, (Viasat3, 22:00)

Évtizedek óta beszélnek egy helyről Nevadában, ahol különleges dolgok történnek. Ezt Jack a taxisofőr is megtapasztalja, mikor két gyerek landol a kocsijában, akiknek természetfeletti ereje van. Olyan kalandokba keverednek, amelyekre egyikük sem számított.

Pókember 2., (HBI2, 21:00)

Peter miután elhagyta élete nagy szerelmét, Mary Janet, próbálja megszokni új életet, amiben nappal tökéletes diák, éjszaka pedig menő szuperhős. Persze gyorsan el kezd hiányozni neki M. J., aki közben már tovább lépett és új pasija is van. És akkor még a gonosz szörnyeket meg sem említettük!

Szerelem és más drogok, (Prime, 21:00)

Jamie és Meggie egy orvosnál találkoznak össze, ahol a lány azonnal leveszi a pasit a lábáról a laza stílusával. Mivel a srác nem szokott hozzá, hogy őt csak egy éjszakára akarják, szinte rögtön beleszeret, azonban a lány mindent megteszel azért hogy ne legyen közöttük igazi kapcsolat. De vajon meddig tud küzdeni az érzelmeivel? A filmből kiderül!

Fekete Párduc, (HBO2, 17:20)

Ha ma a pasid is leül melléd a kanapéra, akkor ez a legtutibb választás. Csekkoljátok, hogyan lett az egyik leggazdagabb Bosszúállóból Wakanda királya. Az biztos, hogy akcióban nem lesz hiány!

Még több

Szépség