Jennifer Lopez ruhájára nincsenek szavak

Az biztos, hogy JLo most nagyon-nagyon mellényúlt!

Jennifer Lopez ruhájára nincsenek szavak

Jennifer Lopez mindig is arról volt híres, hogy szinte bármit is vesz föl, az tökéletesen áll neki. Mindemellett pedig szuper az ízlése is, szóval nem jellemző, hogy mellényúljon, már ami a megjelenését illeti. Épp ezért annyira sokkoló, hogy a legfrissebb fotóin ilyen borzalmasan néz ki!

Az énekesnő legújabb klipjének a forgatására érkezett meg nemrég abban a szettben, ami minden jóízlésű rajongót kikészített. JLo ugyanis egy elöl húzott fehér crop topot viselt,  amivel még nem is lett volna semmi baj, de hozzá egy hatalmas, bő, szürke szövetnadrágot választott, amihez egész egyszerűen hozzá volt varrva az énekesnő bugyija! Ráadásul úgy, hogy mindenképpen jól látható legyen a tanga vonala, így az felért egészen a csípője fölé.

Már a látvány önmagában érthetetlen, de erre még rájön az is, hogy valószínűleg még kényelmetlen is ez fura bugyinaci, mert Jennifer egész végig igazgatta és húzogatta a pántokat.

És ha ez nem lenne elég, még csak nem is állt jól az énekesnőnek a szett! JLo ugyanis tényleg keményen küzd, hogy 49 évesen is bomba alakja legyen, rendszeresen edz és egészségesen él, szóval a tökéletes alakját kitartó munkának köszönheti, amit most egycsapásra eltüntetett ezzel a fura ruhadarabbal…