Mila Kunis smink nélkül is meseszép

Legutóbb Los Angeles utcáin, kávézás közben kapták lencsevégre a színésznőt, aki most is olyan gyönyörű, mint mindig!

Mila Kunis smink nélkül is meseszép

Mila Kunist tegnap, a reggeli órákban fotózták le a lesifotósok, amint éppen egy kávéspohárral és a telójával a kezében a kocsija felé tart. A vékony pulcsiján az „easy like Sunday morning” felirat szerepel, ami nagyjából azt jelenti, hogy egyszerű, mint a vasárnap reggel.

Ez a trendi felső, a tornacipő és farmer nagyon laza összhatást sugároz a csajsziról. Az pedig, hogy nem visel sminket, csak hozzátesz ehhez a lezser stílushoz. A fotókat elnézve, Aston Kutcher feleségének egyáltalán nincs is szüksége make-upra!

A színésznő egyébként a megszokottnál is vékonyabbnak tűnik a képeken, ami lehet azért van, mert eléggé bő cuccokat visel. Ami biztos, hogy odafigyel arra, hogy mit eszik. Az amerikai Today Food című online lapnak ugyanis elárulta, hogy imád főzni és a vegetáriánus étrendet próbálja minél inkább beiktatni. „Állandóan főzök, és az otthoni kaját szeretem”– árulta el Mila, és hozzátette: „A vegetáriánus étrenddel próbálkozom, mert le akarom csökkenteni a férjem a vörös hús-fogyasztását is. Ezért igyekszem finom vegetáriánus kajákat készíteni.”

A kétgyermekes anyuka biztosan nemcsak az étrendje és a laza stílusa miatt ilyen elbűvölő, hanem a boldogság is sugárzik belőle! A napokban ugyanis a People’s Choice Awards-on vett részt, ahol a Kém, aki dobott engem című filmben nyújtott alakításáért díjat vehetett át. Ezúton is gratulálunk neki!

Még több

Szépség