A legjobb filmek ma estére

Igazi kuckózós szombatot tartanál? Csinálj egy finom gyümölcsteát és válassz egy szuper filmet a listáról hozzá!

A legjobb filmek ma estére

Los Angeles-i tündérmese, (Cool, 19:00)

Egy igazi mese nagylányoknak! Ha szeretted Hamumipőke sztoriját, akkor mindenképpen néz meg, hogy mi történt volna akkor, ha a 2000-es években történt volna meg ez minden. Hidd el, így is nagyon izgis lesz a film, annak ellenére, hogy tudod a végét!

Két hét múlva örökké, (Cool, 21:00)

A szuper gazdag George-ot semmi nem érdekli csak az ingatlanfejlesztési vállalata, egészen addig, míg meg nem ismerkedik Lucy-val, akinek mindene a régi épületek. Megegyeznek abban, ha a jogászlány segít a férfinak, ő cserébe megőrzi Lucy kedvenc épületét. Azonban ez a közös munka kicsit mind a kettőjüket megzavarja egy kicsit.

Transzcendens, (RTL Klub, 23:40)

Dr. Will Caster az egyik legismertebb mesterséges intelligenciával foglalkozó szakemberek egyike. Kísérletei miatt azonban egy szervezet merényletet követ el ellene. Felesége és egyik barátja úgy döntenek, hogy a haldokló tudós tudatát feltöltik egy gépbe. Bár óriási sikereket ér el a páros, később már maguk sem tudják eldönteni, mi a helyes és a helytelen.

Végső állomás 5., (Viasat 3, 23:25)

Jöhet egy kis borzongás? Pár építőmunkás megúszik egy busz balesetet. Azonban a halált nem lehet kijátszani, most pedig időt kell futniuk a végzettel, hiszen a halált sosem lehet kijátszani!  Csekkold, hogy nekik ezúttal sikerül-e!

Még több

Szépség