Így éled meg a szerelmet a csillagjegyed alapján

Minden hónap szülötte teljesen máshogy éli meg a szerelmet. Rád illik a leírás?

Így éled meg a szerelmet a csillagjegyed alapján

Kos

A Kos jegyű csajok magabiztosak és sikerorientáltak, bármit megtesznek azért, hogy elérjék a céljaikat. Így van ez a szerelemmel is, a kiszemeltjük nem menekülhet. Egy ilyen lány igyekszik mindent megadni a párjának, gyakran apróbb vagy nagyobb ajándékokkal halmozza el. A tettek embere, nála a szavak nem sokat érnek.

Bika

A Bika akkor szerelmes, ha nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak érzi magát. Nála egyenlőségjel van a szerelem és a harmonikus kapcsolat között. Ezt a stabilitást nem adná oda semmiért, hiszen mindig is olyan párra vágyott, aki vigyáz rá, aki stabil pont az életében.

Ikrek

Egy Ikrek csajszi számára a szerelemben a kommunikáció a legfontosabb. Ha még hosszú évek után is romantikusan el tud csevegni a pasijával, akkor tudja, rátalált az igazira. Annak örül a legjobban, ha a másik fél szintén érdeklődő, innen tudja, szeretik.

Rák

Mivel a Rák jegyű nők a legérzelmesebbek közé tartoznak, nem csoda, hogy a romantikus sétákra esküsznek. A világ végére is elgyalogolnának választottjukkal, ezzel fejezik ki, hogy minden idejüket, egyszóval az egész életüket odaadnák a másiknak. Ha egy Rák igazán szerelmes, minden percet a párjával szeretne tölteni.

Oroszlán

Az Oroszlán nők úgy élik meg a szerelmet, mintha megkapták volna a főszerepet egy menő hollywoodi filmben. Nem gondolják, hogy bármi rossz van abban, ha a párjuk kényezteti őket, számukra ilyen az igaz szerelem. Persze ebben az esetben viszonoznak is mindent, amit kapnak!

Szűz

A Szüzek tulajdonképpen minden mozdulatukkal szerelmet vallanak, ha tényleg erősek az érzelmeik. Apró gesztusokkal udvarolják körbe a párjukat, például kávét főznek neki vagy reggelit készítenek. Általában fontos számukra a munkájuk, de ha szerelmesek, mindent megtesznek azért, hogy jusson idejük a pasira is.

Mérleg

A Mérleg a klasszikus romantikában hisz! Éjféli csillaglesés, mély beszélgetések, szenvedélyes szeretkezések és persze a tökéletes harmónia. Ha mindez megvan, tuti nagyon szerelmes, még a lánykérésre is igent mondana!

Skorpió

A Skorpió számára a szerelem a világ legfontosabb érzése! Ugyanakkor nagyon nehezen engedi el magát egy kapcsolatban, mert utálja a kompromisszumokat. Ha azonban a kiszemelt pasinak jó a humora, intelligens és nem mellesleg ultramegbízható, megnyílik, megmutatva, mennyire magával ragadó.

Nyilas

A Nyilas csajok annyira szeretik az önállóságot, hogy alapjáraton egyáltalán nem hajtanak a tartós kapcsolatokra. A szerelem azonban néha őket is utoléri, de csak akkor, ha TÖKÉLETES társra lelnek. Legyen vonzó, legyen vicces, legyen jó az ágyban, és legyen a legjobb barátjuk is. Minden stimmel? Akkor lehet, hogy engednek az érzelmeiknek…

Bak

A Bak számára az a szerelem, ha olyan társra lel, akivel ki tud alakítani közös szokásokat. Péntek esti vacsi a kedvenc éttermében, vagy évente egy nyaralás a Balcsin, persze mindig ugyanabban a hónapban és ugyanazon a héten. Szerinte ugyanis ilyen egy ideális szerelem.

Vízöntő

A Vízöntők igazi különcök, így nehéz őket elcsábítani. Sokszor még ők sem tudják eldönteni, hogy szerelem-e egyáltalán, amit éreznek. Nem szeretik ugyanis ilyen egyértelműen megfogalmazni az érzéseiket, mert az olyan végleges, olyan félelmetes. Viszont, ha olyat találnak, aki mindennap tanít nekik valami újat, könnyen lángra lobbanhatnak.

Halak

A Halak művészlélek, aki az alkotásain keresztül kommunikál és közli az éréseit a párjával. Ez olykor nehézségeket okozhat, de ha rátalál arra, aki ezekből olvasni tud, hatalmas szerelem lesz a dologból. Fontos számára ez az érzés, mert innen tudja, jó helyen van, így megtalálhatja a lelki békéjét.

Még több

Szépség