Justin Bieber felesége Selena Gomez után nyomozgat?

Úgy tűnik, hogy még mindig fél egy kicsit férje exétől Hailey!

Justin Bieber felesége Selena Gomez után nyomozgat?

Selena Gomez és Justin Bieber tavaly év végén kezdtek el újra randizgatni, azonban márciusban végén már mindenki a szakításukról beszélt. Justin pedig nem sokáig sírt az énekesnő után és azonnal visszament egy másik exéhez, Hailey Baldwinhoz. A sztárpár kapcsolata pedig elég gyorsan komolyra fordult, hiszen pár héttel azután, hogy összejöttek, már gyűrű is volt a modell ujján. Nemrég pedig össze is házasodtak és Justin boldogabbnak tűnik, mint valaha.

Azonban akármennyire is szerelmesek, Justin egyszerűen nem tudja teljesen elengedni Selenát. Például amikor az énekesnő kórházba került, az idegösszeroppanása miatt, az énekes elsírta magát a kocsiban. Tehát nem csoda, hogy Hailey retteg attól, hogy esetleg Justin még mindig érez valamit Sel iránt. A modell pedig most annyira beparázott volna, hogy elkezdett kutakodni az énekesnő után?

Legalábbis ez lehet az egyetlen oka, hogy bekövetett az Instán egy Selena Gomez rajongói oldalt. A kezelője persze azonnal kiszúrta a dolgot és rögtön készített róla egy screenshotot, amit kitett az oldalra. Ezek után Hailey írt egy privát üzenetet, hogy csak véletlenül követte be az oldalt és gyorsan kikövette. Azért ez elég fura, nem gondolod? Ami pedig ezután következett az még elképesztőbb, ugyanis ez után nem sokkal Justin Instáján hivatalosan is bejelentettem, hogy Hailey és ő házasok.

Még több

Szépség