8 tipp, ha nem volt időd hajat mosni

Reggelre akartad hagyni a hajmosást, de kibabrált veled a szundi? Mielőtt összeomlanál a tükör előtt, próbáld ki ezeket a frizkókat, amik azonnal elfedik a kis titkodat.

Kendőt rá

Ha eddig csak a nyakad köré tekerted a kedvenc őszi kendődet, akkor adj neki egy esélyt a loboncodban is. Tündeményes lesz a végeredmény és még a nem túl friss részeket is simán eltakarja.

Fújd tisztára

A száraz sampon elengedhetetlen a lusta reggeleken, ráadásul ezzel az ügyes kis trükkel még üdébb lesz a hatás. Fogd fel az arcodat keretező tincseket és így fújd be a hajad. 10 perc múlva engedd vissza, és fésüld össze a hajad többi részével.

Kócbaba

A laza szélfútta kontyot alapozd meg egy kis szárazsamponnal az extra volumenért, majd csavarintsd az egészet egy édes kis csomóba a fejed tetején. Indulhatsz is!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on Oct 16, 2016 at 1:01pm PDT

Csattanj rá

Oké, a régi nagy csattok ideje már bőven lejárt, de a modern verziójuk még mindig életet ment, ha frizkóvészhelyzet van. Tupírozd fel a fejed búbján a tincseid, hátul pedig csatold el és kész is vagy.

Dobd oldalra

Most viszont ne a szokásos választékodat kövesd, hanem pont az ellentétesre szavazz. Itt ugyanis sokkal jobban megemelkednek majd a hajszálaid és frissebb lesz az összkép.

Köszi Blair

Még maga Blair Waldorf is megirigyelné ezt a hajpántos megoldást, ami a kendős verzióhoz hasonlóan ápol és eltakar. És a te loboncodnak most pontosan erre van szüksége.

Aludj rá

Ha már este tudod, hogy holnap rohanás lesz a reggeled, gyorsan fond be éjszakára a hajad. Ettől másnapra laza hullámokkal hódíthatsz majd, ami extra volumenhatást kölcsönöz neked.

Kalapot neki

Egészen extrém a helyzet? Tiszta mázli, hogy idén őrült divatosak a fejfedők, ezért egy az egyben eltakarhatod a séród egy csini kalappal.

Még több

Szépség