Ezért vetette le a mellét a magyar modell

A Miss Balaton szépségverseny egyik középdöntőse daganatos betegséggel küzdött, ami miatt nehéz döntést kellett meghoznia.

Ezért vetette le a mellét a magyar modell

A most 27 éves Szűcs Adriánánál 1 évvel ezelőtt diagnosztizálták a mellrákot. A Miss Balaton versenyt is úgy csinálta végig, hogy közben kemoterápiás kezelésre járt, emiatt pedig elvesztette gyönyörű frizkóját, de ennek ellenére egy pillanatig sem adta fel. Júliusban egyoldali melleltávolításon esett át, és levették a bal mellét. Nyár végén pedig kézhez kapta a várva várt végső mintavétel eredményét is, amely szerint nincs szüksége utókezelésre, így már nem volt akadálya a következő műtétnek.

A daganatos betegséggel küzdő lánynak pontosan négy nappal ezelőtt eltávolították az orvosok az egészséges mellét is, ezzel egy időben pedig, a korábban leoperált helyett implantátumot ültettek be. A lány azért hozta meg ezt a nehéz döntést, mert egy génmutáció miatt többszörös esélye van arra, hogy kiújuljon a rák nála. A modell az orvosaival együtt döntött úgy, hogy a lelki nyugalmának megőrzése érdekében az egészséges mellét is leveteti. „Nem könnyű, hiszen ha lenézel, másképp látod a tested. Ennek ellenére nem aggódom, hiszen nagyon jó helyreállító műtétek léteznek, ráadásul tudom, hogy mindez az én egészségemet szolgálja” – mesélte Adriána a Blikknek. 

Még több

Szépség