Nagyon durva, amit a szemöldökével csinált ez a nő

Csak azt szerette volna megmutatni a videójában, hogy milyen könnyű a szemöldöktinta használata…

Nagyon durva, amit a szemöldökével csinált ez a nő

Egyre menőbb nálunk is a lehúzható szemöldöktinta, másik nevén szemöldökfesték, mert a használata egyszerű, az eredmény pedig féltartós, vagyis nem kell napi szinten foglalkozni a szemöldök formázgatásával. Ha ritkás, formátlan és halvány a szemöldököd, tuti, imádni fogod.

Nem mindegy azonban, hogy a tengernyi termék közül melyiket választod. A beauty cuccoknál alapszabály, hogy nem mindig a legolcsóbb a legjobb, érdemes a vásárlás előtt alaposan tájékozódni a neten. Különben úgy járhatsz, mint az alábbi videóban szereplő lány.

Szegény csajszi csak azt szerette volna bemutatni, milyen könnyű a szemöldöktinta használata, de szörnyű dolog történt. Felkente a festéket, majd, amikor le akarta törölni, a legnagyobb döbbenetére a szemöldöke teljesen eltűnt, mintha soha nem is lett volna. Az olcsó festék ugyanis úgy hatott a bőrére, akár a gyanta…

Úgyhogy tényleg nem mindegy, melyik tintát vásárolod meg, a használata előtt pedig csinálj bőrpróbát, hogy biztos ne legyen semmi gond. Már, ha ezek után egyáltalán ki mered próbálni ezt a módszert!

Még több

Szépség