Szörnyű hírt kapott Meghan és Harry

Meghalt egy nagyon kedves lány, akivel még a turnéjukon találkoztak.

Szörnyű hírt kapott Meghan és Harry

A royal házaspár nemrég fejezte Ausztrál körútját, ami elképesztően izgalmas volt, hiszen itt jelentették be, hogy Meghan hercegné első gyermeküket várja éppen. Persze ezen kívül is akadtak jócskán izgalmak, hiszen Meghan itt mutatta meg először a pocakját és Harry elképesztően cuki képet készített a hercegnéről. A fantasztikus útjuk során pedig rengeteg emberrel találkoztak, többek között egy 19 éves lánnyal, Eva McGauley-vel.

Evánál még 4 évvel ezelőtt diagnosztizálták a betegséget. Bár kezdetben a kezelések sikeresek voltak és az orvosok azt hitték, hogy legyőzte a rákot később sajnos kiderült, hogy nem. Sőt sajnos azt is észrevették, hogy tovább terjedt a lány testében. Akkor eldöntötte, hogy teljes életet fog élni és olyat csinál, amivel segít is másoknak. Ezért ismerkedhetett meg Harry herceggel és Meghan hercegnével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

EvasWish (@evas_wish) által megosztott bejegyzés,

Sajnos azonban 3 héttel a találkozás után Eva feladta a küzdelmet, és anyukája a lánya Insta oldalán közölte a borzalmas hírt. Valószínűleg Meghant és Harry-t is nagyon megrázta a hír, hiszen nagyon megkedvelték az inspiráló lányt!