4 dolog, amit Katalin hercegné mindig a táskájában tart

Vilmos herceg felesége mindig csini, de nagyon aprócska táskákkal mutatkozik. Mégis mi az, ami ezekbe belefér? Most kiderült!

4 dolog, amit Katalin hercegné mindig a táskájában tart

1. Kozmetikai tükör és púder

Egy Marcia Moody nevű nő, aki korábban Katalin hercegné alkalmazásában állt, írt egy könyvet róla. Ebben említette meg, mik azok a dolgok, amiket Vilmos herceg felesége mindig magával visz, ha nyilvános jelenése van. Az egyik legfontosabb ezek közül a tükrös púder, hiszen egy hercegnének nagyon kell ügyelnie a megjelenésére.

2. Sminktörlő kendő

A nedves sminktörlő kendőcskék szintén kötelezőek, hiszen Katalin hercegné nem szeretné, ha arról cikkeznének a lapok, hogy elkenődött sminkkel mutatkozott.

3. Zsebkendő

A royalok is megfázhatnak néha, ezért nem árt, ha van a táskájukban néhány zsepi. És még annyi mindenre használhatja őket, ha valami gond van, igaz?

4. Ajakápoló

Egy kis színezett ajakápolóval könnyen megigazíthatja a sminkjét, ha mondjuk evett vagy ivott valamit. Arról nem beszélve, hogy a hűvös Angliában a széltől is óvhatja a bőrét ezzel.

View this post on Instagram

WooHoo! The Duchess of Cambridve was visiting my alma mater today, UCL! I got my Masters Degree there (University College London). Like her sister-in-law, the Duchess of Sussex, Kate opted for a burgundy ensemble today. We have seen her wear this dress before back in 2012 and 2017. Kate was visiting the Risk and Resilience Unit in the Psychology & Language Sciences Division of UCL. #duchessofcambridge #princesskate #katemiddleton #princewilliam #dukeofcambridge #princeharry #meghanmarkle #duchessofsussex #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #queenelizabeth #thequeen #princessdiana #princessdianaforever #london #britain #unitedkingdom #royals #royalty #fashion #style #theroyalcourier #history

A post shared by TheRoyalCourier (@theroyalcourier) on

Érdekes, de az okostelefon és a pénztárca nem szerepel ezen a listán, aminek az az oka, hogy a királyi család tagjai általában nem hordanak ilyesmit magukkal. Persze akadnak kivételek, Harry és Meg például egy lépést sem tett Ausztáliában a telefonok nélkül. Hiába, ők igazi lázadók!

Még több

Szépség