Tetováltatta a szemöldökét, borzalmas lett az eredmény

Szemöldöktetováláson gondolkodsz? Jól fontold meg, mielőtt belemész…

Tetováltatta a szemöldökét, borzalmas lett az eredmény

Nagyon-nagyon pórul járt egy 37 éves oregoni nő, Heidi Sausser, aki nemrég úgy döntött, megszabadul formátlan és ritka szemöldökétől és sminktetoválóhoz fordul. Manapság már egyre többen döntenek úgy, hogy kipróbálják a féltartós szemöldöktetoválást, hiszen így meg lehet úszni az állandó igazítgatást és sminkelést, az eredmény pedig ideális esetben igényes, természetes.

Heidi a Bend városában lévő Totally Polished szalont és annak tulajdonosát, Jenny Dayt választotta a feladatra, amit azóta nagyon megbánt. A lány ugyanis elképesztően kontár munkát végzett, szegény nő azóta úgy néz ki, mint, akinek fekete filccel vastagon átrajzolták a szemöldökét.

Sausser érthető módon nagyon kiakadt, úgy döntött, megmutatja a neten, mit tettek vele. Jöttek is a kommentek tömegével arról, mennyire ciki, ahogy most kinéz. Ennek hatására úgy döntött, a bírósághoz fordul és 10 ezer dollárra, vagyis nagyjából 2,7 millió forintra perli Jennyt.

„Eredetileg azért jártam abba a szalonba, hogy megcsináltassam néha a körmeimet, egyszer viszont megkérdeztem Jennyt, nem tudna-e kezdeni valamit a szemöldökömmel, mert sok helyen teljesen kihullott. Persze mondtam neki, hogy a természetes hatást kedvelem, nem szeretek sok sminkben szaladgálni” – mesélte egy amerikai lapnak Heidi, majd azzal folytatta, hogy erre a lány azt mondta, a tetováló pisztolyával meg tudja oldani a dolgot. Heidinek négy alkalommal kellett elmennie Jennyhez, aki mindegyiken elkért tőle 70-80 ezer forintot.

A lány azóta sem hajlandó beismerni, hogy borzalom, amit művelt, csak annyit üzent egykori vendégének, hogy szívesen korrigálja a szemöldökét, ha szeretné.

Még több

Szépség